loading

KF ALLSTARS: 90’S EDITIE

MUZIKANTEN UIT REGIO BUNDELEN KRACHTEN

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Datum
VR 16 SEP 2022
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
00:00
Genre
Pop
90's
Tribute

KF Allstars is hét lokale feestje dat je niet kunt missen. Zoals altijd bundelen muzikanten uit de regio hun krachten om zelfgekozen nummers in wisselende formaties te coveren. Op vrijdagavond 16 september vindt de KF Allstars avond plaats in De Kroepoekfabriek. Het thema van deze editie is ‘De 90’s’, én het evenement is natuurlijk weer helemaal gratis toegankelijk.

Ook een keer meespelen?
KFA is een laagdrempelige avond bedoeld om lol te hebben in het maken van muziek, ongeacht je niveau als muzikant. Ook leeftijd doet er niet toe. De KF Allstars avond is een voortzetting van de coversessies uit muziekcafé de Hommel. Het idee hierbij is om een lijst met covers samen te stellen waarop muzikanten zich kunnen inschrijven. Via de facebook groep ‘Muzikanten uit Vlaardingen e.o.’ kun je een reactie plaatsen waarmee je je inschrijft op maximaal twee songs uit de lijst. Geef duidelijk aan welke songs het zijn en welk instrument – en of zang – je bespeelt. Je kunt je alleen inschrijven op de open plekken. Ook kan er op zondagmiddag 4 september en donderdagavond 15 september geoefend worden! De precieze tijden volgen nog.

Om het wisselen van muzikanten zo vlot mogelijk te laten verlopen zorgen wij voor een complete backline (drumstel, gitaar- en basversterkers en toetsen), zodat je je instrument alleen maar hoeft in te pluggen. Hugo van Vliet (The Daltons) zal het overzicht van de nummers bijhouden en regelmatig de nieuwe aanmeldingen verwerken zodat alle muzikanten online up to date kunnen blijven.

 

Informatie

Voorverkoop
GRATIS
Datum
VR 16 SEP 2022
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht einde
00:00
Genre
Pop
90's
Tribute
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event