loading

KF ALLSTARS

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
ZA 10 JUN 2017
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Het muziek makende deel van de regio slaat opnieuw de handen ineen. Op zaterdag 10 juni spelen vele muzikanten nummers die ze normaal niet snel zouden spelen tijdens een nieuwe editie van KF Allstars.

KF Allstars is een van de gezelligste avonden in het programma van De Kroepoekfabriek. De avonden zijn gratis toegankelijk en draaien om individuele muzikanten en zangers/zangeressen die elke keer rondom een centraal thema gelegenheidsformaties vormen om een heel divers scala aan nummers te coveren. Dikwijls doen er tussen de vijftig en zeventig muzikanten mee. In het verleden zijn er thema’s geweest als 90’s, Nederpop en filmmuziek.

Dit keer is het thema ‘Out of your comfort zone’. De deelnemende muzikanten kiezen dit keer niet zelf de nummers uit, maar worden ingedeeld op nummers door de organisatie (Hugo van Vliet, bekend als lid van The Daltons, in samenwerking met De Kroepoekfabriek). Dat belooft dus een avond te worden vol ontdekkingen en verassingen!

MEEDOEN?

Ben je zanger(es) of muzikant en wil je graag meedoen? Dat kan! Word lid van de Facebookgroep ‘Muzikanten uit Vlaardingen e.o.’ en geef hierin in de betreffende topic/post aan dat je mee wilt doen. Vergeet niet aan te geven op welk instrument je speelt, of als je als zanger(es) mee wilt doen. De organisatie zal de aanmelding meenemen in het speelschema.

KF Allstars wordt altijd vooraf gegaan door twee oefensessies waarin de formaties de kans krijgen het nummer eenmaal gezamenlijk te spelen. De data hiervan worden in de Facebookgroep bekend gemaakt. Thuis oefenen is dus wel essentieel. Voor elk nummer dat men speelt ontvang je KF-consumptiemunten op de avond zelf.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event