loading

KNARSETAND + SRS

Informatie Collapse

Voorverkoop
9,00
Deur
11,00
Datum
ZA 1 MRT 2014
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
00:30
Tickets kopen

Op zaterdag 1 maart vormt het podium van De Kroepoekfabriek het decor voor Knarsetand, een uniek en über muzikaal tienkoppig gezelschap. Bereid je voor op een swingende muzikale achtbaan, waar drum ’n’ bass, gipsy, balkan, dubstep, ska en pop elkaar in groovend tempo opvolgen. Het Vlaardingse Sexual Reproductive Systems (SRS) sluit vervolgens aan voor een extra dosis dub, hiphop en rock ’n roll.

http://www.youtube.com/watch?v=li6ujWaws7I

Het grote brein achter Knarsetand is de jonge autodidact Martijn Holtslag: producer, dichter, rapper en wereldverbeteraar in één. Vanuit zijn zolderkamer, in een oude boerderij tussen de weilanden in Markvelde, combineert hij zijn maatschappijkritische teksten met beats van eigen hand. Live worden de tracks van deze talentvolle producer ter plekke vertolkt door een tienkoppige band. Resultaat is een energieke en dansbare mix van stijlen; aanstekelijke dance tracks, stevige breaks, rollende bassen, reggae licks en female vocals. Donker, betoverend en vrolijk, gegarandeerd dansbaar en zeer aanstekelijk, dat is Knarsetand.

SRS
Bereid je vervolgens voor op een keiharde show van Sexual Reproductive Systems (SRS). Want nadat Knarsetand de zaal plat heeft gespeeld, zijn we nog lang niet klaar.
Deze Vlaardingse heren maken een aanstekelijke mix van rock, rap en dubstep, die af en toe gevaarlijk dicht in de buurt komt van de stijl bands als Limp Bizkit, Rage Against The Machine and The Prodigy. Dit alles in de hoogste versnelling, waardoor een optreden van SRS een helse energyboost is die je nog lang bij blijft. Ook deze band is een absolute must see, must hear en – dankzij goed vertegenwoordige basslijnen – must feel.

Helaas hebben we te maken met een technische storing. Daardoor is er het tijdelijk niet mogelijk om via de website kaartjes te kopen met online 50% Rabo-korting. Tot die tijd is het uiteraard wel mogelijk om gebruik te maken van de korting. Wil je kaartjes kopen met 50% Rabo-korting? Mail dan naar: [email protected]

Onze excuses voor het ongemak; we proberen dit mankement zo snel mogelijk op te lossen, zodat alles gewoon weer werkt…

Maak je gebruik van de 50% Rabo-korting? Neem je pinpas mee naar het concert van Knarsetand, er kan om gevraagd worden.

 

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event