loading

LATIN MEETS SOUL: BERSAMA + GROOVE XPERIENCE

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 10.50
Deur
€ 12.50
Datum
ZA 23 JUN 2018
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Op zaterdag 23 juni keert de Molukse band Bersama terug naar De Kroepoekfabriek. De band, die uit maar liefst tien leden bestaat, heeft een repertoire dat voornamelijk bestaat uit Latin muziek, maar ook traditionele Molukse liederen, al dan niet gearrangeerd naar een Latinsound.

BERSAMA

Het uitgangspunt van de band is voornamelijk het spelen van traditionele Molukse liederen, maar ook spelen zij Spaanse en Engelstalige die door bandoprichter Nino Latuny gearrangeerd zijn naar Latin en door de hele band verwerkt naar een geheel eigen Latin Maluku sound.

De band speelt met bijzondere muziekinstrumenten zoals de berimbau en de kalimba en zo is een optreden een ervaring om naar te luisteren. Bersama speelt op Pasar Malams, festivals en de grotere feesten en partijen in binnen- en buitenland.

GROOVE XPERIENCE

Groove Xperience is een zevenkoppige coverband die al meer dan 15 jaar dampende soul, disco en funk speelt. De band stikt van de ervaring, met meer dan duizend optredens sinds de oprichting. Niet alleen de bekende nummers van vroeger, zoals tracks van Stevie Wonder, Earth, Wind & Fire en Diana Ross, komen voorbij. Ook de floorfillers anno 2018 worden gespeeld. Denk bijvoorbeeld aan Bruno Mars!

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event