loading

LEKKER LAAG

Informatie Collapse

Voorverkoop
6,00
Deur
8,00
Datum
VR 1 JUN 2012
Open
23.00
Start
23.00
Verwacht Einde
04.30
Tickets kopen

De juni-editie is de laatste Lekker Laag voordat De Kroepoekfabriek even gaat buitenspelen. Een extra reden om van Lekker Laag een knallend feest te maken. Dat moet de programmeur ook gedacht hebben toen hij de DJ’s koos voor deze editie, met o.a. Nicksn en Devnik kun je niet anders dan losgaan.

De eerste platen zullen gedraaid worden door DJ DatiQ. Hoewel hij de avond opent heeft hij geen intentie om het rustig aan te doen. Ditzelfde geld ook voor Lekker Laags onofficiële huis-DJ Krakkemikkig, die niet speciaal bekend staat om zijn rustige beats… Knallen dus!

Maar dans niet te hard, je zult wat energie willen bewaren voor de twee hoofdacts. Nicksn is geinspireerd door hardere, duisterdere dubstep & drum n bass. Een set van hem brengt je, in zijn woorden, ’taste of the daedal, concupiscible sound that he likes’. Devnik is zich vanuit electro-achtergrond steeds meer gaan concentreren op dubstep. Vanuit zijn MySpace werd zijn muziek snel opgepikt en ging hij vaker sets draaien. Inmiddels heeft hij naast grote namen gestaan, en is hij op weg om er zelf een te worden. Dan nog een laatste waarschuwing voor je een kaartje koopt..Devnik komt de dansvloer slopen!

MOLLY PARDEN OP HET STADSSTRAND
Volgende event