loading

LEKKER LAAG

Informatie Collapse

Voorverkoop
9,00
Deur
11,00
Datum
ZA 23 MEI 2015
Open
23:00
Start
Verwacht Einde
04:30
Tickets kopen

Zaterdag 23 mei is er weer een nieuwe editie van: Lekker Laag In De Kroepoekfabriek. Na meerdere succesvolle edities wordt dit keer het feestje gevierd met Counterstrike (SA),  Pythius,  Spiral en Exodite b2b Rudi Ratte. 

Counterstrike (SA)
counterstrike_big

Counterstrike staat bekend om het samen smelten van genres, ’the sky is the limit’ met hun performance skills. Niet voor niks zijn zij zeer gerespecteerd in de diepste kelders van de underground tot aan grote platenmaatschappijen in de elektronische muziek.

 

Pythius

pythius

Toen hij de computer als muziek instrument ontdekte, werd Pythius geboren, de rest is geschiedenis in de maak. Met optredens in heel Europa van de beruchte Blackout nachten tot aan Let It Roll festival verovert hij beetje bij beetje de wereld. Met zijn nieuwste EP “Abandon” op Black Sun Empire’s Blackout’ label toont hij zijn natuurlijke flair voor het produceren van harde dansbare drum & bass. Dus strik je veters maar, want deze avond krijgt de dansvloer het zwaarder te verduren dan de beenspieren.

 

 Spiral

10382610_502475443208465_1343050689932882830_oRotterdam is de basis van deze talentvolle DJ, die eerder zijn opwachting maakte tijdens onder meer PRSPCT en Subway XL. Spiral draait een wijde selectie aan D&B, van de lekkerste rollers, tot de hardste beukers. Alles kundig aan elkaar gemixt door dit talent uit Rotterdam. Klik hier voor een voorproefje!

 

Exodite b2b Rudi Ratte

Rudi Ratte rudi ratteAls een rat kroop hij langs alle partijen en ontwikkelde zo een passie voor low-bass. Op de dansvloer raak je vanzelf geïnfecteerd door zijn sound.

 

 Exodite

exodite

Een Exodite is iemand die wordt verbannen van de plek die hij thuis noemt. De muziek van Exodite is dan ook geïnspireerd door het beeld van een kluizenaar die leeft in een wrede dystopische toekomst.

 

 

Gebruik maken van de Rabo-Korting?

  • Maak (via ticketverkoop) een account aan en geef even door aan ons via [email protected] dat je account is aangemaakt.
  • Wij markeren dan je account als Rabo-klant.
  • Vervolgens kun je je ticket met de Rabokorting online bestellen.
  • Er kan één keer per persoon per evenement Rabo-korting worden verstrekt.
  • Wanneer je voor een evenement meerdere kaart(en) zonder Rabokorting erbij wilt bestellen, is dit wel mogelijk.
  • Neem natuurlijk wel je pinpas mee naar het evenement.
  • Veel plezier!
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event