loading

LOCAL FUTURE COLLECTIVE | OPEN CALL

Informatie Collapse

Datum
VR 25 JUN 2021
Open
19:15
Start
19:30
Verwacht Einde
21:30
Tickets kopen

Wil jij als jonge Vlaardinger invloed hebben op de stad? Heb jij toffe ideen die de stad voor jou en je leeftijdsgenoten een stukje beter maakt? Doe dan mee met de open call van Local Future Collective op vrijdag 25 juni!

Wat is het precies?
Deze open call staat in het teken van wat jongeren graag in Vlaardingen willen zien, nu tijdens en straks na de coronacrisis.

De call is onderdeel van een groot jongerenproject in Vlaardingen: Local Future Collective. De komende maanden gaat Local Future Collective verschillende evenementen en meet-ups organiseren voor de jongeren in Vlaardingen die het tijdens de coronacrisis enorm zwaar hebben gehad. Zo maken we Vlaardingen voor jullie hopelijk een stukje leuker!

Dus, Ben jij tussen de 12 en 25 jaar en wil je wil je samen met andere Vlaardingse jongeren de koers van de stad bepalen?
Tijdens de open call in De Kroepoekfabriek op 25 juni gaan jullie met ons én elkaar in gesprek over ideeën die jij hebt over de stad, horen jullie van verschillende partijen uit Vlaardingen wat zij jullie kunnen bieden én zijn we enorm benieuwd naar de (maatschappelijke) onderwerpen er bij jullie leven. Waarvan zou jij nu écht willen dat de gemeente Vlaardingen dit met beide handen aangrijpt? Wil jij je hard maken voor bijvoorbeeld duurzaamheid, mentale gezondheid van jongeren, het vergroenen van de stad of iets anders waar je gepassioneerd over bent? Aan het eind van het jaar vindt er een Youth Summit plaats waar de Vlaardingse jeugd in gesprek gaat de Gemeente om te pleiten voor verandering, en we peilen graag wat er nu bij jou en de rest van de groep leeft zodat jullie met onze hulp goed voorbereid dat gesprek kunnen aangaan! Bij de open call van 25 juni zijn? Schrijf je in op localfuturecollective.nl of stuur een appje met je naam en mailadres naar +31104455580 (die +31 is verplicht). Hopelijk tot dan!

 

.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event