loading

LIQUIDATION: TOTAL SCIENCE (UK) + DIGITAL (UK)

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 9.00
Deur
€ 11.50
Datum
ZA 25 MRT 2017
Open
23:00
Start
23:00
Verwacht Einde
05:00
Minimumleeftijd
16+
Tickets kopen

LIQUIDATION INVITES: CIA + FUNCTION RECORDS

Liquidation is weer terug op 25 maart. Dit keer hebben ze C.I.A. en Function Records, van respectievelijk legendes Total Science en Digital, uitgenodigd om samen het feestje mee te vieren.  De allerbeste liquid drum ’n bass.

Bring da ruckus!

LINE-UP

Total Science

Total Science is met recht een legende. De twee heren zijn al actief sinds 1987, toen jij nog een zwemmend soldaatje was. Sinds 1997 hebben de mannen hun eigen label: C.I.A., oftewel Computer Integrated Audio. Recentelijk zijn ze weer vol gas gegaan en domineren ze de Beatport drum ’n bass hitlijsten. Ook hebben ze samengewerkt met zo ongeveer alle grote namen in de scene die je maar kan bedenken.

Digital

Stephen Carr is één van de meest gerespecteerde producers in het veld met een carrière die al meer dan 20 jaar voortdendert. Zijn vader runde lang geleden zijn eigen soundsystem in Ipswich, gedurende zo’n dertig jaar. Al op veertienjarige leeftijd raakt Steve betrokken en wist het zelfstandig gaande te houden. In die tijd kreeg hij van het bkende Ashanti Soundsystem de geuzennaam ‘Digital‘. Vanaf 1991 runde hij het soundsysteem zelfstandig, waarna al snel gestart werd met het zelf produceren van tracks. De ravescene in Engelan kwam tot grootse bloei en Digital wist daar de vruchten van mee te plukken.

Koudio b2b Boots

Ook wel bekend als Liquidation Soundsystem. Deze mannen zijn extreem goed op elkaar ingespeeld. Ze geven de voorkeur aan vinyl en kennen hun pappenheimers. Je kan de allerbeste beste platen binnen de drum ’n bass verwachten van Koudio en Boots, zeker gezien het feit dat de locals bij Liquidation inmiddels de naam hebben opgebouwd geniale sets te draaien!

KevsteRRR b2b Noble

De andere helft van Liquidation Soundsystem. KevsteRRR en Noble hebben jaren ervaring en een collectie vinyl waar je de rillingen van krijgt. Ze behoren tot de meest gepassioneerde dj’s die we kennen en je kan ervan uitgaan dat ze er iets magisch van gaan maken.

Live Visuals: BEELDENSTORM

Inmiddels het huismerk van Liquidation: de sicke visuals. BEELDENSTORM zorgt ervoor dat je met je kaak op de grond hangt. Zorg dus niet dat je op je tanden gaat staan als je staat te dansen. Deze gasten stellen nimmer teleur!

Informatie

Voorverkoop
€ 9.00
Deur
€ 11.50
Datum
ZA 25 MRT 2017
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
23:00
Start
23:00
Verwacht einde
05:00
MINIMUMLEEFTIJD: 16+
Tickets kopen

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event