loading

LUMINIZE

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 10.50
Deur
€ 12.50
Datum
VR 25 OKT 2019
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
Tickets kopen

De vier dames die je wellicht kent van The Voice of Holland hebben eerder alles in Kroatië achtergelaten om het te maken in Nederland. Dat doen ze behoorlijk goed. Op vrijdag 25 oktober staat Luminize in De KF.

LUMINIZE

Het afgelopen jaar was een jaar vol hoogtepunten voor de vierkoppige band Luminize. Ze deden het voorprogramma in de tour van Golden Earring en lieten hun veelzijdigheid zien tijdens hun deelname aan The Voice of Holland, waarmee ze ongelooflijk veel nieuwe fans kregen in Nederland.

Luminize bestaat uit Marcela, Matilda, Irena en Tea. De vier dames zijn geboren en getogen in Kroatië. Via via zijn ze overgehaald om naar Nederland te komen, met het oog op hun carriére. Hoewel Nederland in eerste instantie teleurstelde doordat beloftes aan de vier niet nagekomen werden, zetten ze door. Dat leverde een debuutalbum op, ‘All or Nothing’ en een samenwerking met Holger Schwedt, producer van de Nederlandse top zoals Di-rect, Bløf en Anouk. Live stonden ze eerder op Bospop en Parkpop en waren ze te gast bij Radio538, Veronica en 3FM.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event