loading

Mn’JAM EXPERIMENT

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 7.50
Deur
€ 7.50
Datum
DO 15 SEP 2016
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
23:30
Tickets kopen

Op donderdag 15 september is De Kroepoekfabriek onderdeel van een muzikaal experiment waarbij er ongetwijfeld een paar scats door de zaal zullen galmen.

De Portugese zangeres Melissa Oliveira en João Artur Moreira vormen samen het gezicht van Mn’JAM. Train je jazz-hands maar alvast, want zij zorgen voor een unieke en gedurfde combinatie van jazz en visuele effecten. Deze oogstrelende visuals zijn geïnspireerd op schilderijen van de schilder die maar altijd te graag vierkanten maakte: Mondriaan.

Deze frisse jazz show gaat voor een complete muziekervaring waar bij je niet alleen je oren, maar ook je ogen goed open moet houden. Je gaat hier namelijk een indrukwekkend samenspel zien van street art, Mondriaan schilderijen en live audio effecten. JAM is de grote man achter de draaitafels die hij interactief gebruikt, dus geen enkele show is hetzelfde. Maar wat kan je nu eigenlijk verwachten? Vooral veel jazz met een dikke visuele laag, improvisaties en zelfs de beste audiovisuele solo’s. Echt een must voor de liefhebber dus! Feeling jazzy already?

Mn'JAM experiment origineel
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event