loading

MOLLY PARDEN OP HET STADSSTRAND

INDIEPOP MET EEN VLEUGJE FOLK UIT TENNESSEE

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Datum
ZA 3 AUG 2024
Open
12:00
Start
16:00
Verwacht Einde
Genre
Country & americana
Alternative & indie
Pop
Singer- songwriter

Ook dit jaar werken Het Stadsstrand Vlaardingen en De Kroepoekfabriek weer samen. Van hiphop tot jazz, van pop tot folk, tussen juni en september 2024 staan er weer een aantal toffe concerten op het programma van Het Stadsstrand, georganiseerd door De KF! Dat betekent genieten van livemuziek, met een cocktail in je hand, tijdens de zwoele zomeravonden! Op zaterdagmiddag 3 augustus doen we dat samen met MOLLY PARDEN! Vanaf 16:00 kun je gratis genieten van een intiem concert van deze Singer/Songwriter uit Tennessee!

Molly Parden
De Getalenteerde pop- en indiepopartiest Molly Parden komt uit Nashville, Tennessee, de Verenigde Staten. Met haar onderscheidende stem en rakie lyrics, heeft ze al een behoorlijke reputatie opgebouwd in de muziekindustrie. Dat is te zien aan haar streams: haar cover van Landslide (Fleetwood Mac) pakte al 26 miljoen streams op Spotify. In haar muziek zit een overdenkend, reflectieve kwaliteit met een flinke scheut melancholie. Pop en indiepop worden gemixt met elementen van folk- en countrymuziek, en hoe kan dat ook anders met een singer/songwriter uit Tennessee! Ze wordt vergeleken met artiesten als Norah Jones en Joni Mitchell, vanwege haar sterke stem en lyrics. Inspiratie haalt ze uit de mensen om haar heen, evenals haar omgeving en ervaringen.

Molly Parden is een ervaren muzikant met kenmerkende toon en flair. We zullen nog wel veel van haar horen in de pop- en indiewereld vanwege haar liedjes, die laten zien hoeveel ze van muziek houdt.

Informatie

Voorverkoop
GRATIS
Datum
ZA 3 AUG 2024
Locatie
Het Stadsstrand
Open
12:00
Start
16:00
Genre
Country & americana
Alternative & indie
Pop
Singer- songwriter
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Vorige event
VROEG PIEKEN
Volgende event