loading

THE MONOLITH DEATHCULT, INFERUM + MEER | CARDINAL DIRECTIONS

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 13.00
Deur
€ 15.50
Datum
ZA 2 MRT 2019
Open
19:30
Start
20:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Voor de ‘Cardinal Directions Tour’ komen op zaterdag 2 maart vier brute metalbands naar De KF. The Monolith Deathcult, Inferum, 2 Years to Apocalypse en Despicable Heroes brengen een breed palet aan deathmetal én metalcore.

THE MONOLITH DEATHCULT

The Monolith Deathcult brengt deathmetal met originele invloeden. Deze variëren van industrial en techno tot aan de klassieke stukken van Richard Wagner. Steengoede muziek met hier en daar een knipoog.
De band timmert sinds 2002 aan de weg, met meer dan 200 optredens in 14 landen. Het podium werd gedeeld met onder andere Amon Amarth, Suffocation en Cradle of Filth.

INFERUM

De mechanical deathmetal van Inferum is zwaar, progressive en groovy. De jongens zijn nog maar rond de 20 jaar oud, maar nu al geweldig bezig. De band mocht zowel de publieks- als juryprijs ontvangen bij de Dutch Metal Battle en de Dutch Wacken Battle.
Voor fans van Car Bomb, Thy Art Is Murder, Meshuggah en Gojira.

2 YEARS TO APOCALYPSE

De vijfkoppige metalcoreband 2 Years to Apocalypse zoekt de perfecte balans tussen melodisch en grof. Twee bandleden brengen zowel grunts als clean vocals. In het 7-jarig bestaan van de band had de band al een optreden in de Melkweg. Nu dus door naar De KF.
Voor fans van Architects, In Hearts Wake en Northlane.

DESPICABLE HEROES

Despicable Heroes uit Barneveld is de winnaar van de Dutch Metal Battle van vorig jaar. Sinds 2010 brengen de mannen riffs, breakdowns en energie. Een mix van metalcore, djent en nog veel meer.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event