loading

MUZIEKFABRIEK FESTIVAL

Informatie Collapse

Voorverkoop
2,00
Deur
4,00
Datum
ZA 21 JUN 2014
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Na een enthousiast ontvangen eerste Muziekfabriek Festival in 2013 is het nu tijd voor een tweede editie. Onder de immer wapperende ‘support your local scene’ vlag presenteert de Muziekfabriek op deze zaterdag de creme de la creme van de regionale rock. Of op zijn minst wat daarvan bij de Muziekfabriek de nummers in elkaar smeedt.

Stand-Up 69 uit Rotterdam is een trio dat, grooved, pompt, scheurt en schreeuwt. Maar dan sexy. Het geluid wat hierbij geproduceerd wordt is het best te omschrijven als noisy indie space rock. Ja, daar wordt je nieuwsgierig van.

Shaking Haze vat alle onderweg opgepikte invloeden samen in één waas en schudt dit vervolgens tot een compacte toegankelijke massa waar de randjes nog zo lekker uitsteken. En dat gewoon vanuit Vlaardingen.

The Indestructible Lumpia is een losgeslagen duo dat een mengeling speelt van bluesrock, garagerock en grunge. Meedogenloos ingetogen of snoeiharde melancholie, altijd met een energie dat alles, maar bovenal het publiek om ver blaast!

Shrude uit Rotterdam doet het allemaal wat rustiger aan. Laid back and relaxed zijn de dikgedrukte eigen woorden. Met hier en daar een intense uitbarsting van gedoseerd geweld. Klinkt goed voor een zomerse zaterdag.

Zo weerbarstig als de naam doet vermoeden is Desert Fish niet kapot te krijgen. Na anderhalf decennium vol line-up wisselingen en sabbaticals staat deze band anno 2014 garant voor een eigenwijze mix van rock, punk, pop en hardrock.

Bunch of Bastards is een gezelschap dat hun muzikale dorst laaft aan het vat dat folk heet. Floggin’ Molly, Pogues, Real mcKenzies, op al hun helden wordt geproost met eigen liederen en hier en daar een eerbetoon. Hef het glas en zing mee!

 

Gebruik maken van de Rabo-Korting?

Maak (via ticketverkoop) een account aan en geef even door aan ons via [email protected] dat je account is aangemaakt.
Wij markeren dan je account als Rabo-klant.
Vervolgens kun je je ticket met de Rabokorting online bestellen.
Er kan één keer per persoon per evenement Rabo-korting worden verstrekt.
Wanneer je voor een evenement meerdere kaart(en) zonder Rabokorting erbij wilt bestellen, is dit wel mogelijk.
Neem natuurlijk wel je pinpas mee naar het evenement.
Veel plezier!

DE VAART OP HET STADSSTRAND [GEANNULEERD]
Volgende event