loading

NASS

STREAMKANON MAAKT LIVEDEBUUT

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 10.50
Deur
nvt
Datum
ZA 24 APR 2021
Open
19:00
Start
19:30
Verwacht Einde
20:45
Genre
Hiphop/ Rap
Tickets kopen

De laatste in de serie van testevenementen is Nass. De rapper scoorde in amper een jaar tijd miljoenen streams en views en gaat nu ook live los. Op 24 april zie je hem in De KF.

De jonge rapper debuteerde midden in een pandemie met de debuutsingle ‘3asses’ en is nu al niet meer weg te denken in de rapscene. De Nederlands-Marokkaanse mc uit Vlaardingen valt op door zijn aggressieve flow en overtuigende delivery. De echte kers op de taart is de ijzersterke storytelling. Hij rapt over gebeurtenissen in zijn leven en dat komt binnen. Goede voorbeelden zijn tracks als ’20 jaar’ en ‘Realiteit’. Met lines en verhalen die zich volgens ons kunnen meten met de grootsten in de scene heeft Nass een mooie toekomst in het verschiet. Zijn reis is reeds gestart bij het label Ismo Music, waar Nass zich 100% thuis voelt. Zijn show in De KF wordt zijn allereerste ooit, met recht een mijlpaal.

Testen voor Toegang

Dit concert vormt onderdeel van een drietal evenementen in De Kroepoekfabriek waarbij de overheid experimenteert met een ’terugkeer naar normaal’, onder de noemer Testen voor Toegang. Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) heeft door het gehele land diverse poppodia, theaters, musea en monumenten geselecteerd om deel te nemen. Voor bezoekers van deze evenementen geldt dat ze zich (verplicht) moeten testen, maximaal 24 uur voor aanvang van het evenement, dit is gratis. Ben je al gevaccineerd? Ook dan moet je getest worden. Dit kan alleen bij speciale teststraten door het land en met behulp van de gratis CoronaCheck-app. Aan deur kan zo, naast je ticket, een negatieve coronatest getoond worden, waarna wij je toegang kunnen verschaffen tot het concert. Een afspraak maken om jezelf gratis te testen kan alleen op https://www.testenvoortoegang.nl/. Hierbij heb je een ticket nodig voor dit concert. Koop dus eerst je ticket, maak daarna een afspraak.

Ondanks de negatieve testuitslagen is dit wel een zitconcert met 1,5m afstand, beperkte capaciteit en hanteren we de richtlijnen van het RIVM. Na afloop hoef je niet opnieuw te testen. Naast het overheidstraject Testen voor Toegang experimenteert ook collectief Fieldlab in Utrecht momenteel met heropening van de horeca.

Heb je reeds last van coronaklachten? Laat je dan wel [testen bij een reguliere GGD-teststraat](https://www.coronatest.nl). Negatieve testen in de reguliere GGD-teststraten zijn niet geldig als toegangstest.

Line-up

Collapse
NASS
NASS

Nass kwam ongeveer een jaar geleden met zijn debuutsingle “3asses” en is sinds dien niet meer weg te denken uit de rapscene. Met zijn aparte manier van storytelling en agressieve delivery viel hij meteen op en scoorde miljoenen streams. De in Vlaardingen geboren en getogen rapper van Marokkaanse afkomst rapt voornamelijk over gebeurtenissen in zijn leven. Hij is nu getekend bij Ismomusic en voelt zich daar meer dan thuis. Nass is nog steeds heel hard bezig om zichzelf te ontwikkelen als artiest en zegt niet te stoppen tot hij de grootste van Nederland wordt.

Informatie

Voorverkoop
€ 10.50
Deur
nvt
Datum
ZA 24 APR 2021
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
19:00
Start
19:30
Verwacht einde
20:45
Genre
Hiphop/ Rap
Tickets kopen

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event