loading

NIEUWE VANGST: AUDIO ADAM + ELEONOR COCO

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 7.50
Deur
€ 9.50
Datum
VR 2 DEC 2016
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
Tickets kopen

We zijn weer aan het vissen geweest voor een Nieuwe Vangst, en wel op vrijdag 2 december. En hebben iets moois gevangen: 3FM Serious Talents Audio Adam en Eleonor Coco, twee opkomende acts die de krachten bundelen om samen de Nederlandse poppodia te bestormen. Klinkt als: Snowpatrol en Starsailor versus Rondé, Sue the Night en Lily Allen. 

Audio Adam
Deze Nederlandse band bestaande uit Tjerk Koekkoek, Jasper Dijkstra, Ronald Maas en Robert-Jan Zigterman. Ze stonden in het voorprogramma van o.a. Go Back To The Zoo en Ilse DeLange. In de zomer van 2011 werden ze uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Audio Adam viert dit jaar hun vijfjarig bestaan; vijf jaar alles geven voor de muziek. Hun hechte vriendschap heeft ervoor gezorgd dat ze anno 2016 nog sterker terug komen. Samen met producer Thijs van der Klugt (o.a. Baskerville, Sue the Night) heeft de band hun bevlogenheid weten om te zetten in een lichtere, optimistische sound. Verspreid over het jaar zal dit nieuwe werk worden uitgebracht. Zoals je in de eerste single The Standoff kan horen is Audio Adam weer klaar om het ‘gevecht’ aan te gaan. De heren hanteren een heel eigen manier van popmuziek maken en doordrenken hun nummers met stuwende baslijnen, gruwelijke gitaarriffs en een positieve flow. Een absolute must hear voor liefhebbers van Snow Patrol en Starsailor.

Eleonor Coco
Het is een fatale combinatie van Zuid-Amerikaans temperament en Amsterdamse bravoure. Niets is dan ook wat het lijkt: zoet en punky. Gulzig en teasend. Vrolijk en pessimistisch. Eleonor Coco’s liedjes gaan over de liefde, relaties en alles wat erbij komt kijken. Het zijn echter geen lieve meisjes-liedjes, maar ijzersterke (indie)pop songs met een rauw randje. Haar singles Bring U Back en In Dreams werden beiden verkozen tot DJ Favorite en Bring U Back behaalde de 3FM playlist. Klinkt als: een beetje Rondé, Sue the Night en Lily Allen.

Nieuwe Vangst
Nieuwe Vangst is een KF-concept dat je voor een klein prijsje kennis laat maken met de nieuwe grote bands van morgen. Een kweekvijver van Nederlandse (en af en toe ook internationale) bands die zich al hebben hebben bewezen, maar nog niet zo bekend zijn bij het grote publiek. Not yet… Wij zeggen je: dat gaat niet lang meer duren. Nu live van dichtbij te bewonderen in De Kroepoekfabriek, binnen niet al te lange tijd moet je in de rij voor een kaartje voor de grote zalen en festivals. Dus, grijp je kans en kom vissen bij Nieuwe Vangst.

NieuweVangst-Logo-rgb

Gebruik maken van de 50% Rabokorting of andere kortingen? Dat kan! Hoe dat werkt vind je hier.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event