loading

ONBEPERKT… dansen in De KF

Informatie Collapse

Voorverkoop
4,00
Deur
6,00
Datum
ZA 22 SEP 2012
Open
23:00
Start
23:00
Verwacht Einde
04:30
Tickets kopen

OMDAT DE VAKANTIE BIJ DE KF NOG LANG NIET VOORBIJ IS!

Met gast DJ: WAXMASTER E

ONBEPERKT…. dansen in De KF: het was op zich al een leuk feestje, maar nu we er een flinke restyle aan hebben gegeven, wordt het nog vetter. Wees niet bang, DJ Okkie blijft. Hij zal vanaf nu standaard een gast DJ (of meer) meenemen, maar de sound is en blijft dansbaar; van pop, soul, reggae en r&b/urban tot hiphop, gitaar, rock, rockabilly en van de 60’s, 70â’s, 80’s, 90’s en 00’s tot funk, dance en drum & bass. Groovende underground tunes of gouden oude meezingers? Maakt niet uit, ze komen allemaal voorbij!

Met verbeterd recept wordt ONBEPERKT daarbij nu feestlijker, toffer, een tikkeltje bizar, lekker los en meer ’to party’. Zo krijgt iedere editie een ander, uiteraard toepasselijk, thema.Te beginnen met de ‘VOOR ALTIJD VAKANTIE’-editie op 22 september a.s. De zomer mag dan bijna voorbij zijn, je vakantie mag dan alweer tot het verleden behoren en school/studie/werk tot de dagelijkse realiteit, maar wees blij… Bij De KF is de vakantie nog lang niet voorbij!

Dit feestje mag je, kortom, niet missen. Het is je broodnodige tussenstop tot je volgende vakantie. En, kom dan vooral in stijl, in je mooiste/zonnigste/meest bizarre vakantie outfit, en WIN! Wat? Dat merk je dan wel…

*VOOR DIT EVENEMENT MOET JE MINIMAAL 16 JAAR ZIJN.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event