loading

OPEN BEDRIJVEN DAG

Informatie Collapse

Voorverkoop
Gratis
Deur
Gratis
Datum
ZA 1 JUN 2013
Open
10.00
Start
10:00
Verwacht Einde
16:00

 

Op zaterdag 1 juni Open Dag in De KF
Tijdens de Open Bedrijvendag open we onze deuren voor iedereen!

Altijd al een kijkje willen nemen bij de grote bedrijven in Vlaardingen? Nieuwsgierig naar wat zich precies afspeelt in de stad? Dan is dit je kans. Maak een city-safari door de stad Vlaardingen. Kom kijken naar havenactiviteiten, werkgelegenheid in Vlaardingen en naar wat zich precies afspeelt bij de grotere bedrijven, op de bedrijventerreinen of in een cultureel bedrijf als De Kroepoekfabriek. Iedereen is welkom!

Wanneer? Zaterdag 1 juni 2013 – Hoe laat? 10.00 – 16.00 uur – Waar? Vlaardingen – Hoe duur? GRATIS!

Vanaf 10.00u is De Kroepoekfabriek geopend, tot 16.00 uur. De Kroe ontvangt je met open armen en laat je alles voor én achter de schermen van het poppodium zien. De artiestenruimtes, workshopstudio’s, kantoren, techniek, bar, alles! En ondertussen draait de DJ Kroe haar beste plaatjes (verzoekjes welkom), kan je op de foto als echte rockband en is de bar geopend voor een lekker drankje of hapje.

De Open Bedrijvendag is bedoeld om de inwoners van Vlaardingen en omgeving beter bekend te maken met het Vlaardingse bedrijfsleven. Daarom stellen zo’n 20 bedrijven van 10.00 tot 16.00 uur hun deuren open voor publiek. Bewoners van Vlaardingen, maar ook geïnteresseerden uit de regio, zijn van harte welkom om een kijkje in de bedrijfskeukens te nemen.

Meer informatie over alle bedrijven die meedoen? Zie http://www.openbedrijvendagvlaardingen.nl/ 

Informatie

Voorverkoop
Gratis
Deur
Gratis
Datum
ZA 1 JUN 2013
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
10.00
Start
10:00
Verwacht einde
16:00
DE VAART OP HET STADSSTRAND [GEANNULEERD]
Volgende event