loading

RAVE VAN FORTUIN

Informatie Collapse

Voorverkoop
7,00
Deur
9,00
Datum
ZA 8 MRT 2014
Open
23:00
Start
23:00
Verwacht Einde
04:30
Tickets kopen

Op zaterdag 8 maart gaat het dak eraf tijdens de Rave van Fortuin. Alle mogelijk denkbare muziekgenres gaan op het rad en dan… draaien maar. Dansendansendansen en feest zijn het logische gevolg.

http://www.youtube.com/watch?v=mh6MuNH8Kes

Het idee is eenvoudig: zet een aantal muziekgenres – van dubstep, d&b en techno tot pop, rock, singer-songwriter – op een rad en draaien maar. Voeg toe: een stelletje oudhollandsche spelletjes en nieuwerwetse disco-moves. En het is feest.
Maar dat is niet alles; het sprankelende presentatie-duo staat je met alle liefde te woord. Dans van der Togt haalt zijn glitterpak uit de mottenballen en Leontien zoekt haar push-up weer op. Het rad wordt gecheckt, gesmeerd en volgeschreven met de meest vette en foute muziekstijlen en idiote spelletjes. Verwacht alle muziek die niet meer mag, maar stiekem nog steeds op nummer één staat in ieders party-playlist. Verkleed komen is een must! Want zodra je eenmaal binnen bent, is er geen weg meer terug. Dan is het feest.

*VOOR DIT EVENEMENT MOET JE MINIMAAL 16 JAAR ZIJN.

Helaas hebben we te maken met een technische storing. Daardoor is er het tijdelijk niet mogelijk om via de website kaartjes te kopen met online 50% Rabo-korting. Tot die tijd is het uiteraard wel mogelijk om gebruik te maken van de korting. Wil je kaartjes kopen met 50% Rabo-korting? Mail dan naar: [email protected]

Onze excuses voor het ongemak; we proberen dit mankement zo snel mogelijk op te lossen, zodat alles gewoon weer werkt…

Maak je gebruik van de 50% Rabo-korting? Neem je pinpas mee naar het Rave van Fortuin, er kan om gevraagd worden.

 

MOLLY PARDEN OP HET STADSSTRAND
Volgende event