loading

ROCK ‘N RAMPS FESTIVAL 2020 [GEANNULEERD]

GRATIS FESTIVAL MET SKATING EN DIKKE LINE-UP

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
ZA 1 AUG 2020
Open
12:00
Start
12:00
Verwacht Einde
00:00
Genre
Hardcore Punk
Metal
Punk
Rock
Ska
Reggae/ Dub

Rock ’n Ramps is terug! Op zaterdag 1 augustus vliegen de boards je om de oren terwijl de gitaren je oren lamleggen. Dichterbij de Tony Hawk Pro Skater-ervaring ga je niet komen.

Dit festival is geannuleerd. We werken moment aan een andere, mogelijk digitale, invulling van Rock ’n Ramps en maken meer bekend als de plannen rond zijn.

MUSIC

Verwacht ska, reggae, hiphop en vooral punkrock uit binnen- en buitenland. De komende tijd maken we de namen bekend in het Facebookevent en op Instagram. Zelf op Rock ’n Ramps spelen? Check Rock ’n Ramps Next Top Band.

SKATING AND OTHER STUFF

Met skateshop en medeorganisator Dreams uit Ter Heijde zorgen we voor een sick dagje boarden en meer. Er zijn demo’s, clinics en wedstrijden voor skateboarding, inline, BMX, longboards en freerunning. Meedoen en dus inschrijven voor een clinic kan ter plekke op het festivalterrein bij het team van Dreams. Clinics worden gegeven als er genoeg animo is voor de specifieke clinic. Minimumleeftijd voor deelname aan de clinics is 8 jaar. Een maximumleeftijd is er niet.

Belangrijk

  • Rock ’n Ramps 2020 is pin-only.
    ↳ bandmerch is cash-only.
  • Locatie: Oranjepark/ ’t Hof, Vlaardingen.
  • Kom met het OV! Metrohalte Vlaardingen Oost, daarna stukje lopen of RET bus 56 naar Vlaardingen West, halte Verploegh Chasséplein.

Line-up

Collapse
AUTHORITY ZERO
AUTHORITY ZERO

Jason, Dan, Mike en Chris spelen sinds '94 de podia plat met hun bombastische mix van punk, reggae en ska. Na hun release 'A Passage in Time' in 2002 ging het helemaal hard. Sindsdien stonden ze zij aan zij met namen als H2O, Pennywise, Sum41 en Flogging Molly.

Collapse
CHASER
CHASER

De SoCal skatepunkers van CHASER​ laten je de pit induiken. De mannen spelen sinds 2000 samen, en op RnR vieren ze hun 20-jarig bestaan.

Collapse
DIKKE DENNIS & DE Røckers
DIKKE DENNIS & DE Røckers

Wie kent Dikke Dennis nou niet? Misschien wel Nederlands grootse rock 'n roll icoon werd bekend als zanger van 'Schoppenaas' en mascotte van Peter Pan Speedrock en tegenwoordig heeft 'ie zijn eigen band.

Informatie

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
ZA 1 AUG 2020
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
12:00
Start
12:00
Verwacht einde
00:00
Genre
Hardcore Punk
Metal
Punk
Rock
Ska
Reggae/ Dub

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event