loading

RUSSIAN VILLAGE BOYS | HARDBASS NIGHT

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 9.50
Deur
€ 11.50
Datum
WO 29 MEI 2019
Open
19:30
Start
20:00
Verwacht Einde
01:00
Tickets kopen

Russian Village Boys gaan Vlaardingen op z’n kop zetten met hun knettergekke hardbass! Na verschillende odes aan ons kikkerlandje via nummers als: ‘Russian Dutch’, ‘Love Netherlands’ en ‘Snelle Planga’ komen ze langs in onze mooie haringstad. Onlangs is er een ware banger met Mr.Polska uitgekomen, ‘Adidas’. Dit alles is een mooie voorbode op wat komen gaat op woensdag 29 mei bij ons in De KF.

Russian Village Boys

De heren van Russian Village Boys omschrijven zichzelf als volgt: ‘Electronic rave music gang from Russia. Inspired by Dutch music we making some crazy shit for you. I love Netherlands! Everyday party, everyday dance!’

De mannen zijn knettergek en maken keiharde nummers binnen house, rap, rave, hardstyle en drum n’ bass. Nummers die ons doen denken aan de beginjaren van Yellow Claw en Nouveau Riche.

Mr.Polska was ooit op Instagram een filmpje van Russian Village Boys tegengekomen, waarin de heren een cover van een nummer van Polska deden. Toen de mannen een keer in Nederland waren was het natuurlijk 1+1=2 en werd er direct een studiosessie ingepland en is het nummer ‘Adidas’ ontstaan. Check ‘m hier!

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event