loading

SASKIA LAROO

Informatie Collapse

Voorverkoop
5,00
Deur
7,00
Datum
ZA 6 JUL 2013
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02.00
Tickets kopen

De Saskia Laroo Band en de Noes Fiolet Dancers brengen samen een bijzondere show naar De Kroepoekfabriek. Op 6 juli aanstaande gaan de voeten van de vloer, met als motto: ‘Dance to be free.’ Aanstormende danstalenten van Dansschool Noes Fiolet verzorgen een waanzinnig optreden en brengen nieuwe breakdance, hip-hop fusion op de live jazzfunk van trompettiste Saskia Laroo en haar band. Aansluitend jamt de band er nog even op los, terwijl rappers en dansers al freestylend één worden met de muziek.

http://youtu.be/t6NwnHIBMh4

Saskia Laroo
Ze werd eerder al door Amerikaanse pers als ‘Lady Miles of Europe’ geroemd; Saskia Laroo is een van de weinige vrouwelijke trompetstylisten en blaast al meer dan drie decennia haar publiek omver. Ze combineert hedendaagse muziekstijlen tot een stijl ze zelf‘nu-jazz’ of ‘swinging-body-music’ zou willen noemen. Het kenmerkt een levendige mix van hip-hop, jazz, salsa, funk en reggae. Wij snappen nu waar ‘swingin-body-music’ vandaan komt!

De geboren Amsterdamse begon op haar achtste met het spelen van de trompet en durfde er nooit van te dromen dat ze ooit een professional zou worden. Tot haar achttiende. Ze verlegde haar focus in de richting van de muziek en speelde in verschillende bands basgitaar en trompet. Dat laatste instrument heeft uiteindelijk voor haar doorbraak gezorgd en sindsdien speelt ze in binnen- en buitenland overal het dak eraf. Dus ook in De Kroepoekfabriek, waar ze met haar band én met een show van de Noes Fiolet Dancers een waar spektakel zal verzorgen.

Maak je gebruik van de 50% Rabo-korting? Neem je pinpas mee naar het concert, er kan om gevraagd worden.

DANGERZONE
Volgende event