loading

SCOTCH + CALLKOEN

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 8.50
Deur
€ 10.50
Datum
ZA 23 MRT 2019
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Op zaterdag 23 maart staat Nederlandse partyfolkband Scotch in De Kroepoekfabriek. De gestreepte mannen worden bijgestaan door support act Callkoen.

Scotch
Na ruim 500 shows door heel Europa weet Scotch als geen ander hoe ze een zaal op z’n kop moeten zetten. Sommigen beschreven de band als folk rock, party folk, theatrale punk en ska. De energieke combinatie van eigen materiaal met traditionele volksliedjes uit alle hoeken van de wereld zit bij Scotch in het DNA. De afgelopen 10 jaar heeft Scotch vijf studioalbums uitgebracht. Scotch vernieuwde zichzelf in 2018 met een gewijzigde formatie en nieuwe tracks. En als we de band mogen geloven komt er dit jaar een nieuw album aan!

Callkoen
Is het een eend? Is het een gans? Nee, Het is Callkoen!
Deze 6-koppige reggae- en skaformatie is opgericht in 2017 en vooral te vinden in regio Den Haag. Ze houden van een feestje en willen graag dat jij dat met ze mee danst. Verwacht een hoop energieke Nederlands- en Engelstalige nummers met catchy loopjes en scheurende gitaren, melodische zanglijnen en meeschreeuwers vanuit vele kelen en een rocksteady backline van bass en drums.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event