loading

SINGER-SONGWRITER KAFÉ

Informatie Collapse

Voorverkoop
15,00
Deur
17,00
Datum
ZO 12 JAN 2014
Open
15:30
Start
16:00
Tickets kopen

De Kroepoekfabriek opent zijn deuren weer voor het Singer-songwriter KaFé. Op zondag 12 januari wordt het gegarandeerd genieten met Eefje de Visser op deze muzikaal verantwoorde zondag. Klinkt als? De Nederlandstalige Feist met een vleugje Catpower.

In 2009 wist zij de jury van de Grote Prijs van Nederland te overtuigen met haar oprechte, originele nummers. Ze won de categorie singer-songwriter en ging aan de slag met haar eigen album. Haar nieuwste cd ‘Het is’ kwam afgelopen zomer uit. Met ‘Het is’ slaat ze een nieuwe maar vertrouwde weg in. Eefjes warme stem en eigen geluid krijgen alle ruimte. Het album ademt rust, maar de onverwachte melodieën en tuimelende teksten blijven aanwezig.

Eveline Vroonland
Eveline heeft de eer om op deze zondagmiddag de zaal op te warmen. Bezieling, eenvoud, authenticiteit zijn de eerste dingen die je te binnen schieten bij Eveline Vroonland. Ze is meer dan een nieuwe, interessante verschijning. Ze is een kunstenaar in hart en nieren, een sprankelende persoonlijkheid en begenadigd muzikant. Eveline is bezig aan haar eerste EP, die in 2013 uit zal komen.

Helaas hebben we te maken met een technische storing. Daardoor is er het tijdelijk niet mogelijk om via de website kaartjes te kopen met online 50% Rabo-korting. Tot die tijd is het uiteraard wel mogelijk om gebruik te maken van de korting. Wil je kaartjes kopen met 50% Rabo-korting? Mail dan naar: [email protected]

Onze excuses voor het ongemak; we proberen dit mankement zo snel mogelijk op te lossen, zodat alles gewoon weer werkt…

Maak je gebruik van de 50% Rabo-korting? Neem je pinpas mee naar het concert van Eefje de Visser, er kan om gevraagd worden.

 

Foto credits: Guy Kokken

Informatie

Voorverkoop
15,00
Deur
17,00
Datum
ZO 12 JAN 2014
Locatie
DE KROEPOEKFABRIEK
Open
15:30
Start
16:00
Tickets kopen

http://open.spotify.com/album/4cUmmPVrj7VxrspsMqqp2R

DJ WORKSHOP KIDS (7 -12 jaar)
Volgende event