loading

SMOOVE & TURRELL [GECANCELLED]

NORTHERN SOUL

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 17.00
Deur
€ 20.00
Datum
ZA 9 OKT 2021
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Genre
Disco/ Soul/ Funk
Hiphop/ Rap
70's
Tickets kopen

Op verzoek van de band hebben we deze show helaas moeten cancellen. Kaartkopers hebben bericht ontvangen.

DJ Smoove en singer-songwriter John Turrell vormen het meesterlijke duo Smoove & Turrell.

SMOOVE & TURRELL

De mannen leerde elkaar kennen in Newcastle, tijdens een ongeplande jamsessie die ontstond nadat Smoove, en vriend Mike Porter, de jonge John Turrell hoorde oefenen voor zijn band ‘The Stevies’. Hun eerste single ‘I Can’t Give You Up’ volgde snel en kregen hier lovende reacties op. De 500 persingen van de plaat werden allemaal verkocht, wat resulteerde in online biedingen die opliepen tot wel $180,00,-.

Sinds de lancering van hun eerste album ‘Antique Soul’ uit 2009 is de muzikale carrière van dj en producer Smoove en soulzanger John Turrell in een stroomversnelling geraakt en niet meer uit de scene weg te denken. Tegen de tijd dat hun tweede album, Eccentric Audio, werd uitgebracht toerde de band door heel Engeland voor de fanbase die zij door de jaren heen hadden opgebouwd. Vanwege de twee veelgeprezen albums, begon de naam Smoove & Turrell ook in Amerika steeds bekender te worden. Vele tracks van het ‘Northern Soul’ duo werd gebruikt in tv-programma’s, speelfilms, advertentiecampagnes van ABC – network en ga zo maar door.

Glastonbury, Amsterdam Dance Event en Kendal Calling zijn geen onbekende adressen voor het duo. Verschillende invloeden uit de soul, funk en disco uit de jaren zeventig gecombineerd met moderne soul, hiphop, jazz en r&b vormen het geluid van Smoove & Turrell.

Op zaterdag 9 oktober staan zij In De Kroepoekfabriek.

Informatie

Voorverkoop
€ 17.00
Deur
€ 20.00
Datum
ZA 9 OKT 2021
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht einde
02:00
Genre
Disco/ Soul/ Funk
Hiphop/ Rap
70's
Tickets kopen

JAZZ IN TOWN FESTIVAL OP HET STADSSTRAND
Volgende event