loading

STEFFEN MORRISON

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 12.00
Deur
€ 14.50
Datum
ZA 18 MEI 2019
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Tunes, moves & grooves van James Brown, Otis Redding en Marvin Gaye, rock van The Rolling Stones, de klanken van The Crystals en teksten van Lou Reed. De muzikale blender staat op vol vermogen wanneer Steffen Morrison zijn opwachting maakt op zaterdag 18 mei.

Steffen Morrison pakt alle bovengenoemde invloeden flink beet. Zijn muzikale bagage kent een bonte mix van invloeden waar hij zijn eigen ingrediënten aan heeft toegevoegd. Steffens grote overtuiging verrast en verleidt niet alleen de echte liefhebbers; hij appelleert door zijn verschijning en zijn muziek aan een heel breed publiek.

De agenda was daardoor heel snel gevuld: talloze theater- en clubshows en een vol festivalseizoen. Toen daarna single ‘Old Enough To Know Better’ uitkwam, werd de track verkozen tot Top Song op Radio 2. Richting het einde van 2017 ging de songwriter in recluse met muzikale vrienden Andy Platts (Youg Gun Silverfox), Luke Juby (Leona Lewis) en Tjeerd Oosterhuis om nieuw materiaal te vervaardigen. Dat vond zijn definitieve vorm in het album ‘Movin’ On’, uitgekomen in maart 2018.

Tijdens het creëren van mijn album Movin On heb ik ontdekt wat de kracht is van de interactie tussen mij en mijn publiek. Live heb ik regelmatig geëxperimenteerd met de liedjes voordat ik ze op mijn album heb geplaatst. Ik wilde het gevoel van het album laten kloppen met de sfeer die ik tijdens de liveshows creëer. Ik ben ongelooflijk trots op het resultaat., aldus Steffen Morrison. Van de intense soulballad ‘We Can Have it All’ tot de uptempo titeltrack ‘Movin On’, op dit album laat hij zich van alle kanten zien.

In het voorjaar van 2019 en dus ook tijdens dit optreden mogen we nieuw materiaal verwelkomen van Morrison.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event