loading

SUNDAY SUN + LUCAS HAMMING

Informatie Collapse

Voorverkoop
8,00
Deur
10,00
Datum
VR 3 APR 2015
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Op vrijdag 3 april krijg je Sunday Sun en Lucas Hamming voor de prijs van één. Wie blij wordt van muziek in de traditie van Tom Petty, The Beatles, Crowded House, Arctic Monkeys, The Shins en The Beach Boys mag dit sowieso niet missen. 

Als je in 2014 hebt opgelet, heb je Sunday Sun het afgelopen jaar ongetwijfeld al eens op een podium langs zien komen. Zo werden de afgelopen zomer onder andere festivals als Concert At Sea en Huntenpop aangedaan. Eerder speelde de band in het voorprogramma van onder meer Laura Jansen, De Dijk, Racoon en Douwe Bob. In het voorjaar van 2014 trok Sunday Sun samen met BADE langs alle relevante Nederlandse poppodia en deed daarbij ook De Kroepoekfabriek aan. Nu is het debuutalbum ‘We Let Go’ uit en gaat het pas echt hard met de band. De nieuwe, vrolijke popliedjes werken even aanstekelijk als single ‘Highly Respected Rebel’ van de eerste EP uit 2012, maar er zijn duidelijk stappen gezet. De single ‘I Call You Honey’ werd door onder meer 3FM uitstekend ontvangen. Spotify zette deze single zelfs bovenaan hun Spotlight on 2015-lijst, een playlist met hun tips voor het nieuwe jaar.

Deze heren maken liedjes met aanstekelijke melodieën en herkenbare teksten, die doen denken aan Tom Petty, Crowded House en The Shins. De meerstemmige zang kan daarbij zeker de goedkeuring van The Beach Boys wegdragen. Zelf noemt de band We Let Go een frisse zomerse plaat om de winter mee door te komen. Zodra het voorjaar van 2015 zich voorzichtig aandient, zal de band je hier nog een klein handje mee helpen door weer te gaan optreden! Kom ze dus vooral opzoeken tijdens de voorjaarstour, die op vrijdag 3 april De Kroepoekfabriek als halte heeft.

LUCAS HAMMING
Op deze avond krijg je niet alleen Sunday Sun, maar ook Lucas Hamming. Deze ‘mooiboy-met-de-grote-bek’ zou je kunnen kennen van de Beste Singer-Songwriter van Nederland, en/of als 3FM Serious Talent met een megahit (Mojo Mischief) op zak. “Ach”, zegt hijzelf, “ik doe gewoon wat ik leuk vind. Van al die dingen droomde ik als jochie.” Nu is er de nieuwe EP The Perv In Perfection, geproduceerd door Jurriaan Sielcken (bekend van Jett Rebel). Luister eens naar tracks als Wood For The Trees (de single) en Saving Grace, met een weelde aan melodie en arrangementen als klassieke popmonumenten in een poplandschap dat strekt van Paul Weller tot Miles Kane en Alex Turner van Arctic Monkeys.

Gebruik maken van de Rabo-Korting?

  • Maak (via ticketverkoop) een account aan en geef even door aan ons via [email protected] dat je account is aangemaakt.
  • Wij markeren dan je account als Rabo-klant.
  • Vervolgens kun je je ticket met de Rabokorting online bestellen.
  • Er kan één keer per persoon per evenement Rabo-korting worden verstrekt.
  • Wanneer je voor een evenement meerdere kaart(en) zonder Rabokorting erbij wilt bestellen, is dit wel mogelijk.
  • Neem natuurlijk wel je pinpas mee naar het evenement.
  • Veel plezier!
DANGERZONE
Volgende event