loading

THE HERRING STONES: 50 YRS EXILE ON MAIN ST.

LEGENDARISCH ALBUM VIERT VERJAARDAG

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 15.00
Deur
€ 17.00
Datum
VR 13 MEI 2022
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
00:00
Genre
70's
Tribute
Tickets kopen

Volgens fans misschien wel het beste album wat de Rolling Stones uitbrachten: Exile on Main St. Verbannen in het zuiden van Frankrijk namen de mannen deze dubbel LP op tot diep in de nachtelijke uurtjes. Geen gelikte popmuziek maar achttien tracks krakende Rock (Tumbling Dice) , Country (Sweet Black Angel), Blues (Shake Your Hips) en Gospel (Shine a Light). Dit jaar wordt het album vijftig jaar!

Vier het feest mee! The Herring Stones, bestaande uit Vlaardingse zangers en muzikanten, hebben zich speciaal voor deze gelegenheid volledig op Exile gestort. Dat deden zij ook al eens in 1995 ook voor een uitverkocht Pandemonium. In de geest van het album dopen we de KF voor één avond om tot Villa Nellcôte.

De tracks worden vertolkt door Marton Suttorp, Jan Klapwijk, Ad van der Made, Ronald Utens, Ron Meerhof, Sander van Wasbeek en Johan Ommering

De band bestaat bestaat uit Jan van Nieuwenhuize (Drums), Agnes Bronswijk (Bass), Kimmo de Reuver (Guitar), Wibo Broek (Guitar), Jasper Robbemond (Piano), Robin van Roon (Harmonica), Daan Roosenbrand (Sax) en Siebe Herks (Trumpet).

Line-up

Collapse
The Herring Stones
The Herring Stones

The Herring Stones, bestaande uit Vlaardingse zangers en muzikanten, hebben zich speciaal voor deze gelegenheid volledig op Exile gestort. Dat deden zij ook al eens in 1995 ook voor een uitverkocht Pandemonium. In de geest van het album dopen we de KF voor één avond om tot Villa Nellcôte. De tracks worden vertolkt door Marton Suttorp, Jan Klapwijk, Ad van der Made, Ronald Utens, Ron Meerhof, Sander van Wasbeek en Johan Ommering De band bestaat bestaat uit Jan van Nieuwenhuize (Drums), Agnes Bronswijk (Bass), Kimmo de Reuver (Guitar), Wibo Broek (Guitar), Jasper Robbemond (Piano), Robin van Roon (Harmonica), Daan Roosenbrand (Sax) en Siebe Herks (Trumpet).

Collapse
Daisy Cools
Daisy Cools

Als kind droomt de Vlaardingse Daisy Cools ervan de wereld rond te reizen en muziek te maken. Het is dan ook mooi om te zien dat ze haar droom waarmaakt. Als vervolg op haar eerste album 'The Secret We Keep' maakt ze nu een serie ep's; 'The Europe Files'. Haar doel is om verschillende Europese steden echt te leren kennen, daarom woont ze in elk van deze steden voor zes maanden. En terwijl ze daar is, treedt ze natuurlijk op en schrijft ze liedjes. Haar eerste bestemming was Parijs, wat resulteerde in The Paris File (2011) waarna The Palermo File volgde (2012). Daisy's laatste avonturen werden vastgelegd in The Lisbon File (2014). Op zoek naar het ultieme gevoel van vrijheid deelt Daisy haar ervaringen in de steden door middel van haar liedjes en verhalen. 
 Daisy is momenteel in Rotterdam om een album op te nemen dat in 2022 zal verschijnen.

Informatie

Voorverkoop
€ 15.00
Deur
€ 17.00
Datum
VR 13 MEI 2022
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht einde
00:00
Genre
70's
Tribute
Tickets kopen
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event