loading

TOKOLOKO o.a CAT BENJAMIN

Informatie Collapse

Voorverkoop
0,00
Deur
0,00
Datum
DO 8 NOV 2012
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00

Bij het maandelijks terugkerende Tokoloko staan er steeds andere toffe, goede, vette bands uit de regio op het programma. Dit is dé plek om nieuwe bandjes te checken! Tot zover niks nieuws onder de zon, maar er straalt vernieuwing aan de horizon! Vanaf september verhuist Tokoloko van de zaterdag naar de donderdagavond. En, niet onbelangrijk, vanaf september is Tokoloko gratis te bezoeken. Dus sleep jezelf van de bank af en kom lekker gratis bandjes kijken.

Cat Benjamin, Audiodaycare en Bermuda Square zullen de november editie van Tokoloko op zijn kop gaan zetten.

Cat Benjamin
Gek op funk, soul, een vleugje hiphop en pop? Dan is deze band iets voor jou. Cat Benjamin produceert een toegankelijke sound, maar doet dit op haar eigen manier. Een uniek geluid, wat je zeker niet wilt missen!

Audiodaycare
Dynamisch. Energiek. Modern. Zo klinkt de rock die deze band speelt. Met invloeden van onder andere Foo Fighters, Biffy Clyro en Young Guns switchen ze van punkrock naar alternatieve rock.

Bermuda Square
Deze band brengt new-wave uit de 80’s samen met indie van nu. Dus, nieuw of retro? Nee, gewoon allebei! Muziek om op te dansen is gegarandeerd.

BABY BELUSHI OP HET STADSSTRAND
Volgende event