loading

TOKOLOKO | DE DOOD e.a.

Informatie Collapse

Voorverkoop
0,00
Deur
0,00
Datum
DO 20 SEP 2012
Open
20:30
Start
21:00

Bij het maandelijks terugkerende Tokoloko staan er steeds andere toffe, goede, vette bands uit de regio op het programma. Dit is dé plek om nieuwe bandjes te checken! Tot zover niks nieuws onder de zon, maar er straalt vernieuwing aan de horizon! Vanaf september verhuist Tokoloko van de zaterdag naar de donderdagavond. En, niet onbelangrijk, vanaf september is Tokoloko gratis te bezoeken. Dus sleep jezelf van de bank af en kom lekker gratis bandjes kijken.

Deze september-editie heeft als eerste Tokoloko van het seizoen natuurlijk al een gouden randje. Met de bevestiging van de bands De Dood en The Levi’s en de toevoeging van de Skaggers wordt dit een onbetaalbaar platina randje. Toch is het gratis. En moet je zien wat je voor gratis krijgt:

De jonge mannen van The Levi’s zijn met een vliegende start met optredens door heel Zuid-Holland goed begonnen. Nu komen ze De KF op z’n kop zetten laten zien wat rock is, wie ze zijn en waar ze voor staan. Hun muziek houd het midden tussen rock, pop, indie. De precieze verhoudingen hiertussen kun je beter zelf komen beluisteren…

Dan krijg je De Dood er bovendien gratis bij. En De Dood…is bloeddorstig, De Dood is punk, De Dood is spitsvondig, De Dood is hongerig, De Dood is een kwijlende korhoen. Drie heren die hun instrumenten beheersen, maar die evenzogoed hun talen spreken. Titels als ‘Hondenuitlaatservice Waffen SS’, ‘Onraad in Pernis’ en ‘Molen vol mongolen’ spreken boekdelen. Doch verder moet er gewoon geschreeuwd en gezopen worden. Het is De Dood uit Schiedam maar.

En op de valreep zijn de Skaggers toegevoegd aan de line-up. Niet te missen, dus!

 

DJ WORKSHOP KIDS (7 -12 jaar)
Volgende event