loading

Tokoloko

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
DO 16 MEI 2013
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00

 

Bij het maandelijks terugkerende Tokoloko staan er steeds andere toffe, goede, vette bands uit de regio op het programma. Dit is dé plek om nieuwe bandjes te checken!

 

 

GraaGedaan
Deze band breekt de tent af! Voor minder doen deze heren en dame het niet. Met nummers als Vuur en Geboren geven zij het publiek ‘een kijkje in de waanzin der mens’. Het kijken naar deze band is naar eigen zeggen dan ook volledig op eigen risico.
De formatie is nu bezig met het afmaken van hun EP, die deze maand gaat uitkomen.
De band maakt een combinatie tussen hardrock en hiphop, die naast de nodige  ‘headbangin’ ook zorgt voor een lekkere ‘booty shakin’.

Certain Animals
Na optredens in onder andere DWDD, op 3FM en in honderden zalen, festivals en theaters besluiten drie Rotterdamse muzikanten hun krachten te bundelen en beginnen Certain Animals. De heren brengen eigen werk, waarin de stijl van bands als Triggerfinger en Queens Of The Stone Age doorklinkt. Dat wordt zweten!

Short Notice
Deze vierkoppige band beperkt zich niet en is niet in een hokje te plaatsen. Rustige semi-akoestische sets wisselen de hardere af, met invloeden die uiteenlopen van Ben Howard tot Jimi Hendrix en van The Counting Crows tot The Doors.

Maak je gebruik van de 50% Rabo-korting? Neem je pinpas mee naar het concert, er kan om gevraagd worden.

Informatie

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
DO 16 MEI 2013
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht einde
02:00
DE VAART OP HET STADSSTRAND [GEANNULEERD]
Volgende event