loading

TOKOLOKO

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
DO 27 NOV 2014
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde

Elke laatste donderdag van de maand is er Tokoloko. De plek om (gratis) nieuwe bands te checken. Donderdag 27 november hebben we Hard & Ziel en Cusack al op ons podium staan. De derde band wordt snel bekend gemaakt. Houd de website in de gaten!

HARD & ZIEL
Hard&Ziel is een band uit Schiedam en Rotterdam. De mannen coveren niet alleen, maar spelen ook hun eigen nederrock werk. De band is in 2010 gestart onder de naam ‘Beezwax’. In 2014 is de naam veranderd in Hard & Ziel omdat dit beter bij het repertoire past. De band bestaat uit: Peter Bregman, Roel Kerstens, Mark van der Steen en Frank Scholten. Klinkt als: Blof, De Dijk.

CUSACK
Cusack is een Indie-postpunk trio uit Rotterdam, opgericht in 2012. Ze worden geïnspireerd door bands als Shellac, the Sacages en Local Natives. Op donderdag 27 november spelen zij voor het eerst met hun nieuwe bassiste en nieuw materiaal, we zijn benieuwd!

MONDAY SPECIAL 
Monday Special is een Rotterdamse rock-act die de nadruk legt op een flinke hoeveelheid gitaargeweld, pakkende melodieën en een bak aan energie. Ze experimenteren met invloeden uit de Blues en Grunge die doen denken aan artiesten als The Black Keys, Garry Clark Jr. en Queens of the Stone Age.

 

MOLLY PARDEN OP HET STADSSTRAND
Volgende event