loading

TOKOLOKO

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
DO 26 NOV 2015
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
01.00

Eén van de zekerheden des levens, is dat je om de maand op donderdag in De Kroepoekfabriek terecht kunt voor Tokoloko. Dé plek om (gratis) nieuwe bands te checken en ontdekken. Donderdag 26 november staan Alexander de Grote, The Caffeine en Lizzy V op het podium.

Alexander de Grote
Alexander de Grote is de tweede prijswinnaar van de Grote Prijs van Schiedam. Deze rapper, die zich laat begeleiden door een volledige band, staat bekend om zijn goede teksten op old school beats en zijn energieke live performance.

The Caffeine
Onze enige echte winnaar van de Eigenwijs Scholenbattle 2014! Vier stemmen, twee cajons, een gitaar, een viool en een piano oftwel: The Caffeine. Deze vier meiden schrijven samen nummers en zijn klaar om de wereld te veroveren.

Lizzy V
Lizzy V is een jonge singer-songwriter. Ze stond al eerder op het podium van De Kroepoekfabriek, tijdens de showcase van PopSport Zuid-Holland. Lizzy V wil graag mensen raken met haar muziek en ‘gevoel overbrengen’ is dan ook haar grootste drijfveer.
“Ik kan mij geen leven buiten de muziek voorstellen. Muziek maken is waar ik voor sta en waar ik mijn leven lang plezier in zal hebben”, zo zegt zij zelf.

In samenwerking met:

 

Informatie

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
DO 26 NOV 2015
Locatie
DE KROEPOEKFABRIEK
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht einde
01.00
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event