loading

TOKOLOKO

Informatie Collapse

Voorverkoop
2,00
Deur
4,00
Datum
VR 27 JAN 2012
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
01:00
Tickets kopen

Tokoloko is een terugkerend avondje in De Kroepoekfabriek, met bands uit de buurt. Eén keer per maand betreedt een verse lading regionale helden het podium. Deze vierde editie met Johnny’s Landing, Where’s Johnny en Yoshimi.

Johnny’s Landing
Dit Haagse trio maakt indie vanaf 2006, en heeft met Johnny’s Landing al heel wat moois op hun naam staan. Paradiso, Heineken Music Hall, EKKO, ’t Paard van Troje en Speakers en op Crossing Border en The Music In My Head en in voorprogramma’s van Patrick Watson, Five O’Clock Heroes, 1990’s en Razorlight. Na een tijd stilte, heeft de band een nieuwe cd opgenomen, waarvoor zij zelf een studio hebben gebouwd om op te kunnen nemen.

Where’s Johnny
Where’s Johnny is ontstaan in 2007 en heeft sindsdien veel groei meegemaakt. 2010 was een goed jaar voor Where’s Johnny: de eerste nummers werden opgenomen en er werd veel opgetreden. In datzelfde jaar stond de band nog in de Melkweg tijdens de nationale finale van het Emergenza festival. De naam ‘Where’s Johnny’ refereert naar de ex-frontman, Jonathan, die nooit kwam opdagen bij de repetities.

Yoshimi
Gewapend met een nieuw album gaat Niek Hilkmann, de man achter Yoshimi,  de strijd aan in de muziekwereld. Zijn nieuwe album ‘Sowieso’ bevat vele instrumenten die allemaal door Niek zijn ingespeeld, opgenomen en gemixed. Samen met een aantal sessiemuzikanten, heeft Yoshimi al op festivals als Into the Great Wide Open, De Popronde, Metropolis, Urban Explorers, Club 3voor12, Utrecht Boft! en de Kunstvlaai gestaan.

DANGERZONE
Volgende event