loading

TOKOLOKO | STAND UP69 e.a.

Informatie Collapse

Voorverkoop
2,00
Deur
4,00
Datum
ZA 17 MRT 2012
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
01:00
Tickets kopen

Tokoloko is een terugkerend avondje met steeds weer nieuwe, andere, leuke, goede, vette bands uit de regio. Eén keer per maand krijgen regionale helden de kans om het podium te betreden. De maart editie bestaat uit Standup ’69, The Sweet Release Of Death & Ursus King.

Standup ’69
Met een energieke en noisy mengeling van stijlen, gecreëerd door middel van niets meer en niets minder dan zang, gitaar en drums, zet Standup ’69 een nieuw geluid neer. Of, beter gezegd groovende drums, sexy zang en een hoop pompend gitaargeweld! De band laat zich niet in een hokje plaatsen en schrijft wat het wil schrijven, wat zeer zeker te horen is op de gloednieuwe demo.

The Sweet Release Of Death
Bitterzoete noise-pop, dat is wat het drietal van The Sweet Relief Of Death maakt. De Rotterdamse band heeft afgelopen jaar hard gewerkt aan een album. De EP, getiteld ‘Every Second We Wait’, geeft in vijf nummers een mooi kijkje in de keuken van het trio. De passie is duidelijk: muziek is waar zij graag mee bezig zijn.

Ursus King
Twee mensen, meer heb je niet nodig om bezoekers omver te blazen. Ursus King is zo een duo: ‘old skool’ rock in een modern jasje is wat de twee heren spelen. Met twee demotracks onder de naam ‘The Demos’ gaan ze een gokje wagen op de podia.

DE VAART OP HET STADSSTRAND [GEANNULEERD]
Volgende event