loading

TOKOLOKO | HEAVYLIGHT E.A.

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
DO 24 JAN 2013
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde

Bij het maandelijks terugkerende Tokoloko staan er steeds andere toffe, goede, vette bands uit de regio op het programma. Dit is dé plek om nieuwe bandjes te checken!  Dus sleep jezelf van de bank af en kom lekker gratis bandjes kijken. In januari is dat sowieso My Own Army. Binnenkort worden de andere twee bands bekend gemaakt!

Vier muzikanten uit Rotterdam die met hun progressieve rock de menigte in een razernij brengen. Krachtige drums, een strakke bas, zware gitaren en indrukwekkende zang komen samen en veroveren de ruimte. De muziek die deze vier mannen maken is zowel donker als rauw en raadselachtig. Dit onderscheidt My Own Army van de rest. Na concerten in onder andere het Paard van Troje, Bibelot, WATT en Speakers komen ze nu naar De KF.
Een optreden van HeavyLight zul je niet snel vergeten… Allart (lead zang, gitaar), Dylan (toetsen, zang), Sander (bas, zang) en Jerry (drums, zang) doen hard hun best om deze band naar de top te brengen. Energiek en interactief, maar ook ingetogen, emotioneel en pakkend. Klinkt als? Een vleugje Muse, een snufje Kings of Leon en een vlaagje Pink Floyd. Maar zeker niet wat je zult verwachten, want ook dubstep en een paar vette covers gaan ze niet uit de weg.
The Apollo Project
Geïnspireerd door Placebo en Incubus werkt deze Leidse band hard aan het creëren van hun eigen sound. Na concerten in o.a. het Paard van Troje, LVC en P60 komen de heren nu naar De KF.
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event