loading

Tokoloko

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
DO 13 JUN 2013
Open
20:30
Start
21:00

Bij het maandelijks terugkerende Tokoloko staan er steeds andere toffe, goede, vette bands uit de regio op het programma. Dit is dé plek om nieuwe bandjes te checken!

Horseshoe Creek is een country/pop band die ontstaan is op de Zadkine Popacademie in Rotterdam. Lisa de Bruijn en Elmar Peters besloten op een dag met z’n tweeën schrijfsessies te beginnen en namen vervolgens samen hun eerste demo op. Dit leidde tot veel positieve reacties, waarna de Horseshoe Creek is ontstaan. Inmiddels is band uitgegroeid tot een zeskoppige formatie,die net haar eerste EP heeft opgenomen. Invloeden van artiesten als Billy Ray Cyrus, Toby Keith en The Carter Family zijn terug te horen in het repertoire.

The Four is een Rotterdamse garage- blues en hardrockband. In eerste instantie speelde de samenstelling, onder de naam ‘The Fuse’, alleen covers van onder andere Queens Of The Stone Age, Green Day en Jimi Hendrix, waarbij de heren werden gecoacht door Dennis Kolen (V2 Records, Stockfish Records) In 2010 besloot frontman Max Timmers, geroemd door Dennis Weening (MTV, 3voor12), dat de band zich niet alleen zou moeten beperken tot covers, waarna het schrijven van eigen nummers begon. Met succes! Inmiddels heeft de band haar nieuwe EP ‘Cigarbox’ af. Deze is HIER te beluisteren.

Peyote is een vierkoppige band die zelfgeschreven, poppy en vooral melodische rock maakt. De gitarist, Steven van der Hoeven, kennen we nog van een tijdje terug, toen hij schitterde in tijdens X-Posure in De Kroepoekfabriek. Liefhebbers van artiesten als Neil Young, Porcupine Tree en The Eagles zijn hier zeker op hun plek.

DJ WORKSHOP KIDS (7 -12 jaar)
Volgende event