loading

TOKOLOKO: MASSA + ORDER OF THE EMPEROR

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
VR 18 MRT 2016
Open
20.30
Start
21.00
Verwacht Einde
02.00

TOKOLOKO, de leukste plek om (gratis) nieuwe bands te checken en ontdekken. Voor deze editie, die plaatsvindt op 18 maart, hebben we twee bands, beiden afkomstig uit Rotterdam op het podium staan. Deze Tokoloko is een tip voor liefhebbers van: Yob, the Melvins en Thin Lizzy.

MASSA
MASSA is een sludgy, intrumentale rockband die de combinatie van stonerrock en psychedelisch naar De Kroepoekfabriek brengt.
Een dikke vette trip die er door slechts drie personen in wordt gebeukt.

Een opmerkelijk feit is dat er door de band niet wordt gezongen; de vocalen die je hoort komen uit TV- en filmsamples. Zo wordt in het nummer Dr. Frank een monster tot leven gewekt en in Thank you Carl vliegen we zo langs Jupiter. Op dit laatste nummer van de EP komen de samples en muziek samen. Het voelt alsof je met de onbemande ruimtevlucht, Pioneer 10, het zonnestelsel uit wordt gezogen. Na een aantal optredens, waaronder Popronde, mogen wij MASSA nu gaan aanschouwen in De Kroepoekfabriek. Het unieke geluid van MASSA moet je horen!
Klinkt als: Giza, Belzebong, True Widow, the Melvins, Pallbearer en Yob.

Order Of The Emperor
De afgelopen twee jaar heeft hardrockband Order of the Emperor op verschillende plekken door Nederland gespeeld met o.a. Elle Bandita/ Dool, He is Legend, de Dood, Death Alley, Transport League en Dewolff. Zij stonden op festivals als het bevrijdingsfestival van Zuid-Holland , Wallenpop en het Eendrachtfestival en in zalen als Rotown, Kavka, Little Devil en de Pit. Nu is het tijd voor hun tweede optreden in De Kroepoekfabriek.

Beïnvloed door rocklegendes hebben zij de teloorgang van de rockmuziek sinds de jaren 80 met lede ogen aanschouwd. Verwacht psychodelische, recht in je smoel groovende hardrock met classic twin gitaren en melodisch rauwe zang gebracht met de kracht van een sloophamer. Dat belooft wat!

Klinkt als: Judas Priest, Black Sabbath en Thin Lizzy.

TOKOLOKO
Elke maand kun je op één vrijdagavond in De Kroepoekfabriek terecht voor TOKOLOKO.
Dé leukste plek om (gratis) nieuwe/lokale bands te checken en ontdekken.

KF3

 

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

POPUNIE_MUSICSUPPORT_ZHOLLAND_FC

Informatie

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
VR 18 MRT 2016
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20.30
Start
21.00
Verwacht einde
02.00
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event