loading
Benefit

VIVA AFRICA

BENEFIETAVOND STICHTING MOMMALUV

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 25.00
Datum
WO 8 MRT 2023
Open
19:00
Start
19:30
Genre
Singer- songwriter
Workshops & Clinics
Tickets kopen

Op woensdag 8 maart vind het benefietevenement ‘Viva Africa’ plaats in De Kroepoekfabriek te Vlaardingen. Op internationale wereldvrouwendag zal dit evenement worden georganiseerd voor de stichting MommaLuv. Zij zetten zich in voor het geven van een betere start aan baby´s in ontwikkelingslanden.

Viva Africa

Het evenement staat in het teken van sterke moeders. De superkrachten van moeders overal ter wereld zullen worden gevierd. Deze avond wordt gevuld met mooie talks van inspirerende mama’s en fijne muziek. Dit alles met een Afrikaans tintje – Viva Africa! Met een kaartje sponsor jij direct een MommaLuv Birth pakket (een pakket met kraammaterialen). Hiermee bewerkstellig je een veilige bevalling voor een Ghanese moeder. Hoe mooi is dat?! Ook ontvang je een welkomstdrankje en Afrikaanse hapjes gedurende het evenement.

Stichting Mommaluv

Stichting Mommaluv zet zich in om baby’s een gezonde en veilige start geven. Waar het wiegje ook staat: zij zorgen voor een pakket met basisbenodigdheden. Door de Nederlandse traditie van kraamcadeautjes op een nieuwe manier in te vullen, zijn ze in staat om Afrikaanse moeders te voorzien van o.a. verzorgingsproducten, een klamboe, badje en slaapzak. Dit is het MommaLuv Baby Project. De stichting is, 10 jaar na de start, actief in acht verschillende landen over de wereld, met zeven teamgenoten en twaalf contactpersonen in het buitenland.

Informatie

Voorverkoop
€ 25.00
Datum
WO 8 MRT 2023
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
19:00
Start
19:30
Genre
Singer- songwriter
Workshops & Clinics
Tickets kopen
ABBA ROCKS
Volgende event