loading

VOF DE KUNST + AVONDJE NEDERPOP

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 16.50
Deur
€ 19.50
Datum
VR 29 MRT 2019
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Genre
Tickets kopen

VOF De Kunst brengt #Suzanne35jaar op vrijdag 29 maart. De nederpopband leeft nog enorm en klassiekers als ‘Suzanne’ en ‘Eén Kopje Koffie’ zijn voor iedereen mee te zingen. Max is de DJ van dienst en duikt na de show in de platenkoffer voor nog veel meer nederpopklassiekers tot in de late uurtjes.

VOF DE KUNST #SUZANNE35JAAR

Dit wordt een een mooi en vermakelijk feel-good concert! Met een scala aan echte hits op zak belooft dit een hoop meezingen. Een waar feest der herkenning. De band rond zanger Nol van Havens is niet alleen veranrwoordelijk voor ‘Suzanne’ en ‘Eén Kopje Koffie’, maar ook nummers als ‘Oude liefde roest niet’, ‘Als ze lacht dan lacht ze echt’ en ‘Retour Sneek’ zullen de meeste mensen ook niet onbekend in de oren klinken. Daar kwamen vorig jaar nog de radio hits ‘Voor Mij’ en ‘Strepen op de weg’ nog bij van hun laatste album.

AVONDJE NEDERPOP MET MAX

Max is een muziekliefhebber pur sang en draait o.a. op Zomerterras en KF’s eigen Hitmachine. Op deze avond duikt hij in de koffer van de nederpop. Direct na de show start dit feestje der herkenning en we gaan door tot we er geen zin meer in hebben. Dat kan dus wel even duren.

 

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event