loading

FESTIVALLUNCH @ DE VREEMDE VOGEL [GEANNULEERD]

LUNCHEN IN FESTIVALSTIJL MET SUNSET FOREST & TEDDY MACRANDER

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 37.50
Deur
€ 37.50
Datum
ZO 7 JUL 2024
Open
11:00
Start
11:00
Verwacht Einde
14:00
Genre
Pop
Singer- songwriter
00's
Tickets kopen

De organisatie heeft helaas besloten het evenement te annuleren in verband met het slechte weer. Kaartkopers ontvangen een e-mail en krijgen hun geld terug. Wil jij Teddy Macrander en Sunset Forest toch zien komende tijd? Houd ons programma in de gaten, want ze houden een optreden van ons tegoed!

Dit jaar slaan De Kroepoekfabriek en De Vreemde Vogel opnieuw de handen ineen: Op zondag 7 juli kun je genieten van een nieuwe editie van de festivallunches bij De Vreemde Vogel in Vlaardingen. De Kroepoekfabriek verzorgt de muziek tijdens dit picknick-festival.

Festivaldiner
Tickets voor dit festivaldiner zijn te bestellen via de website van De Vreemde Vogel, en kosten €37,50 inclusief het festivalmenu. Het festivaldiner is gebaseerd op het Vlaardingse ‘Pluimage festival’ en het volledige menu vind je op de site van De Vreemde Vogel.

Line-up:
– TEDDY MACRANDER
– SUNSET FOREST

De Vreemde Vogel
De Vreemde vogel is een Buitenhotel, Tuincafé én zaalverhuurcentrum in een, gelegen aan de Van Baerlestraat 252 in Vlaardingen-West. De Vreemde Vogel is een verassende plek voor jong en oud, met onder andere een Escape Room, Curlingbaan, grote feestzaal en verschillende tiny-houses waarin kan worden overnacht.

Line-up

Collapse
TEDDY MACRANDER
TEDDY MACRANDER

Met haar heldere stem en indie-folksongs is Teddy Mac een opvallende naam. Ze stond eerder in de finale van Art Rocks in Paradiso, speelde op het Life I Live Festival, haalde de derde plek bij de Nobel Awards in Poppodium Gebr. De Nobel en was te gast bij René van Kooten in de Lourdeskerk in Den Haag. Ze uit haar gevoel in muziek en schrijft alle muziek en teksten zelf. Ze wordt geïnspireerd door Lizzy McAlpine, Olivia Rodrigo, Alec Benjamin en Gracie Abrams.

Collapse
SUNSET FOREST
SUNSET FOREST

Sunset Forest is een enthousiaste & ambitieuze band. Na het debuutalbum ‘The Sunset Calls’ brachten zij in april 2020 de EP ‘After the Winter’ uit. Het laatste werk is hoorbaar op de reeks singles die uitgebracht zijn in 2021. Hierop zijn zowel pop als folk invloeden hoorbaar. De muziek van Sunset Forest wordt getypeerd als een mix van The Lumineers, Kodaline en Mumford and Sons. Sunset Forest gaat al vele jaren terug en is een band gevormd door Bastiaan Visser. Gestart als Ceaseless waarin de band meer pop songs produceerde is de band inmiddels gegroeid tot wat het vandaag is: Sunset Forest, een folk/pop collectief. Met 4 verschillende invloeden binnen de band heeft Sunset Forest echt een eigen sound weten te ontwikkelen.

Informatie

Voorverkoop
€ 37.50
Deur
€ 37.50
Datum
ZO 7 JUL 2024
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
11:00
Start
11:00
Verwacht einde
14:00
Genre
Pop
Singer- songwriter
00's
Tickets kopen
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event