loading

WAYLON

Informatie Collapse

Voorverkoop
22,60
Deur
22,60
Datum
VR 23 NOV 2012
Open
19:15
Start
20:15
Tickets kopen

Na een turbulente periode (zijn debuutalbum ‘Wicked Ways’ werd platina en succesvolle tournees in binnen- en buitenland volgden) komen Waylon en zijn band naar Vlaardingen.
We kennen Waylon onder meer van de cover van Johnny Cash bij DWDD, de aanleiding tot de ‘DWDD Recordings’. Hij won in 2010 een TMF Award en een 3FM Award voor ‘beste nieuwe talent’. Waylons eerste theatershow ging over de muziek die hem inspireerde en de dromen die hij najoeg op weg naar zijn grote doorbraak.

Nu laat Waylon zien waar zijn muziek naartoe gaat en welke inzichten zijn doorbraak hem brachten. Unplugged en op geheel eigen wijze brengt hij vanavond nummers van zijn nieuwe album ‘After All’; stuk voor stuk een ode aan de liefde. “Maar verwacht geen clichés, want liefde zet alle emoties op scherp, zowel de goede als de slechte”, aldus Waylon.

Voorafgaand aan deze voorstelling kunt u heerlijk dineren in het theater. In het Theatercafé krijgt u een 3-gangen keuzemenu aangeboden. Voor meer informatie over het TheaterDiner van vrijdag 23 november klik hier.

De Stadsgehoorzaal vroeg wat Deborah Dekker (22 jaar) van Waylon vindt:
“Wat is Waylon fijn om live te zien. Hij klinkt live zelfs nog beter dan op zijn albums! De albums ‘Wicked Ways’ en ‘After All’ bevatten zowel rustige als heerlijke up tempo nummers. Waylon’s sound is Soul en Rock ’n Roll . De optredens van Waylon zijn een lust voor het oor en het oog (hij is zeer aangenaam om naar te kijken). Hij maakt er een echte show van. Een avondje Waylon staat garant voor een avond top entertainment!”

JANTJE, SHINE & SLUWE OLLIE | LYRICAL
Volgende event