loading

WTF FEST! met SPIDERCREW, ONLY ATTITUDE COUNTS + MEER

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 8.50
Deur
€ 10.50
Datum
ZA 21 OKT 2017
Open
18:30
Start
19:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

WTF Records en distro bestaat tien jaar en dat vieren we met een line up die helemaal WTF-related is! In totaal maar liefst acht bands, zowel nationaal als internationaal. Spidercrew presenteert tevens de nieuwe plaat en From The Heart viert het vijfjarig bestaan.

LINE-UP

  • Spidercrew (AT)
  • Only Attitude Counts (AT)
  • From The Heart
  • Live Life (AT)
  • The Fuzzbrats
  • Swim of Drown
  • Coldstare (BE)
  • 0fight8

SPIDERCREW

Spidercrew draait al mee sinds 1999. Inmiddels is daar de zevende plaat ‘Sounds of Hatred’: vol pissige hardcore, met die eigen Spidercrew vibe. Ook staat het album vol met ‘guest appearances’ van artiesten zoals Akani, Sick Of It All, Stigmata,, Murderers Row, Companion, G.F.Y, Moment of Truth, Live Life, In The Cage en Unspoken Themes.

ONLY ATTITUDE COUNTS

OAC trapte in 1993 af met de intentie om hun muziek en boodschap over de hele wereld te verspreiden. Door hard werken en doorzetten oogstte de band veel respect en werd een begrip in de scene. Dat zijn ze na twintig jaar nog steeds!

FROM THE HEART

De Rotterdammers gaan hard sinds 2012. Een aantal vrienden besloot vanaf dat moment dat hun ervaring, opgedaan in andere bands, dé fundering was voor een nieuw project, waar een furieuze mix van Eurocore en NY hardcore centraal kwam te staan. From The Hearrt was geboren.

LIVE LIFE

Deze vijkoppige hardcoreband uit Wenen is een kakelverse toevoeging in de scene. Gruwelijk eerlijk, vol passie en niet in een hokje te stoppen. Hun debuutalbum is uit en ze zijn er klaar voor om Europa te veroveren.

THE FUZZBRATS

Roemrucht, deze Rotterdammers. Hun reputatie is geworteld in de nineties. Sinds 2013 zijn ze weer bij elkaar en gaan harder dan ooit. Vol energie en plezier breken ze menig stage af.

SWIM OR DROWN

SWIMorDROWN is een no-nonsense, in your face hardcoreband uit Heerenveen, Ze startten met vijf man in 2008 en na enkele gigs werd er al snel een EP opgenomen. In 2010 volgde er een volledig album en sindsdien treden ze regelmatig op.

COLDSTARE

De Vlamingen doen al mee sinds 2001. Snel na oprichting werd de band al een bekende in de Belgische hardcorescene. Hun demo’s werden goed ontvangen, maar de lette de band niet om in 2008 de handdoek in de ring te gooien. In 2015 keerde de lust weer terug. Sindsdien is hun kenmerkende sobere, rauwe stijl terug te vinden op het podium.

0FIGHT8

Hardcore met een oldskool vibe en invloeden uit de punk. Speciaal geïmporteerd uit Leeuwarden, zullen zij de avond openen.

 

Korting pakken? Check kroepoekfabriek.nl/kortingen!

Bij De KF kan je gratis parkeren.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event