loading

ZOMERTERRAS: CROWJANE

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
ZA 5 AUG 2017
Open
18:00
Start
19:00
Verwacht Einde

De Vlaardings-Schiedamse band CrowJane is een powertrio bestaande uit Corvin Keurhorst (zang/gitaar), Sean Jeronimus (drums) en René den Toom (bas).

Voor diegenen die al wat langer in de regionale muziekscene meelopen klinkt de naam CrowJane wellicht bekend. De band speelde tussen 2006 en 2009 op zo’n beetje elk muziekpodium in de regio, deed diverse radio-optredens en leverde twee goed ontvangen EP’s af (Small Tragedies in 2006, Humano in 2008), waarna de muzikale koek op leek…leek, want in 2015 begon het bloed weer te kruipen waar het niet gaan kan, voor een succesvol reünieconcert. De heren wilden weer spelen. En zo geschiedde!

Met haar typerende intense mix van rauwe southern rock en hoekige postpunk keert CrowJane terug op het podium. Heel erg geschikt voor liefhebbers van Hickey Underworld, Triggerfinger, Foo Fighters en Interpol.

 

Dit concert vindt plaats op het Zomerterras en wordt mede mogelijk gemaakt door De Kroepoekfabriek. Het Zomerterras is het gratis toegankelijke stadsfestival van Vlaardingen. Kijk voor meer informatie op zomerterras.nl

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event