loading


Tribute

De Kroepoekfabriek vindt ook dat je de oude helden moet eren. Daarom er zijn geregeld tribute-acts op ons podium te zien. Church of Cash heeft meerdere malen in een uitverkocht huis gestaan en zij lieten de baritonstem, die verdacht veel op Johnny Cash lijkt, nog even horen. Joy Division Undercover bracht de New wave-sound van de Engelse band naar Vlaardingen. Daarnaast voerde de heren van Kiss Forever een divers repertoire op van de Amerikaanse shockrockband.

De KF, het publiek en de tributebands genieten ontzettend van de klassiekers die de tributes spelen. Daarom zullen dit soort bands nog vaak in onze zaal optreden.

Weten aan wie jij een tribute kan brengen bij ons podium de komende tijd? Bekijk hier het aanbod!

THE MUSIC OF CREAM

Wie kent ze niet: de legendarische muzikanten Ginger Baker, Eric Clapton en Jack Bruce. In de zestiger jaren vormden zij de rockband Cream. Met vier spraakmakende albums op hun naam, is het powertrio een van de voorlopers geweest op vrijwel alle (blues)rockbands die hierna volgden. Na een aantal jaar, besloten de mannen uit elkaar te […]

Meer info

“Green Lizard is waarschijnlijk de beste tributeband die ik ooit in De Kroepoekfabriek gezien heb, dichter bij Nirvana gaat het waarschijnlijk niet komen.”

Dave de Man, Geluidstechnicus

Probeer eens wat anders

TYRANNI FLOCK | JAZZ IN TOWN

Meer info

ABBA ROCKS

Meer info

THE MUSIC OF CREAM

Meer info