loading


Drum ’n Bass

Een avondje uit je dak gaan op drum ’n bass is topsport. Het dancegenre typeert zich door een extreem hoog BPM – wat het onmogelijk maakt om stil te staan en je gegarandeerd uit je dak laat gaan tot de zweetdruppeltjes van je hoofd stromen.

Op deze feesten is een BPM van 160 eerder regel dan uitzondering, waardoor moshpits niet te vermijden zijn. Dat zijn dingen waar we als De KF fan van zijn; een partijtje vriendschappelijk beuken en helemaal uit je plaat gaan. En bij drum ’n bass kan dat. Algemeen bekend is dat je bij deze feesten het pand verlaat met meer vrienden dan je aan het begin van de avond had!

Het genre kent talloze invloeden uit andere genres als dancehall, hardcore en funk, en heeft meermaal het leven geschonken aan subgenres als jungle, neurofunk, liquid en jump up. Hoewel de scene van dit genre zich in Engeland bevindt heeft het pittoreske Vlaardingen ook aardig wat grote drum ’n bass-helden mogen verwelkomen. Denk aan Black Sun Empire, Total Science en T and Sugah. Onze programmeur duikt graag zelf de nacht in om los te gaan op muziek uit dit genre en deelt dan ook graag zijn ontdekkingen door deze artiesten naar De KF te loodsen. Weten wat er binnenkort op het programma staat? Check hier ons programma!

REIAL | MAGNETUDE E.A.

Op vrijdag 14 januari is REIAL de ‘place to be’ voor fans van feestjes en drum ’n bass. De International Afterparty community is opgericht tijdens de coronapandemie. Omdat er niet gefeest kon worden, is vanuit Vlaardingen een online rave-community opgericht om harde bangers naar je woonkamer te brengen. Nu is het tijd voor dit online […]

Meer info

"Let the Bass drop, maar niet je biertje!"

Silas Bouwman, Gebouwbeheer

Probeer eens wat anders

JONNY SMOKES: SOUNDS OF SEATTLE ACOUSTIC

Meer info

ATELIERGESPREK 5 – VERVLOCHTEN SAMENWERKEN

Meer info

REIAL | MAGNETUDE E.A.

Meer info