loading


Drum ’n Bass

Een avondje uit je dak gaan op drum ’n bass is topsport. Het dancegenre typeert zich door een extreem hoog BPM – wat het onmogelijk maakt om stil te staan en je gegarandeerd uit je dak laat gaan tot de zweetdruppeltjes van je hoofd stromen.

Op deze feesten is een BPM van 160 eerder regel dan uitzondering, waardoor moshpits niet te vermijden zijn. Dat zijn dingen waar we als De KF fan van zijn; een partijtje vriendschappelijk beuken en helemaal uit je plaat gaan. En bij drum ’n bass kan dat. Algemeen bekend is dat je bij deze feesten het pand verlaat met meer vrienden dan je aan het begin van de avond had!

Het genre kent talloze invloeden uit andere genres als dancehall, hardcore en funk, en heeft meermaal het leven geschonken aan subgenres als jungle, neurofunk, liquid en jump up. Hoewel de scene van dit genre zich in Engeland bevindt heeft het pittoreske Vlaardingen ook aardig wat grote drum ’n bass-helden mogen verwelkomen. Denk aan Black Sun Empire, Total Science en T and Sugah. Onze programmeur duikt graag zelf de nacht in om los te gaan op muziek uit dit genre en deelt dan ook graag zijn ontdekkingen door deze artiesten naar De KF te loodsen. Weten wat er binnenkort op het programma staat? Check hier ons programma!

HERNOLOGY CHAPTER 1: “FROM THE ROOTS”

Heb je ooit van Hern gehoord? Wij ook niet, maar de organisatie zal ons op zaterdag 28 september de term bijbrengen tijd....

Meer info

"Let the Bass drop, maar niet je biertje!"

Silas Bouwman, Gebouwbeheer

Probeer eens wat anders

REVENGE OF THE SYNTH

Meer info