loading
Uit-
verkocht

Zomerterras met Abbey Lies en Silver Pockets Full

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Datum
ZA 13 AUG 2016
Open
17:00
Start
17:00
Verwacht Einde
23:00
Ah, het eerste weekend van het Zomerterras is al achter de rug. Daar stonden o.a. Friends of the Family en Dichter voor De Kroepoekfabriek te schitteren. Nu gaan we vol goede moed door naar het tweede weekend van het Zomerterras in Vlaardingen! Op zaterdag 13  en zondag 14 augustus presenteren wij Abbey Lies, Silver Pockets Full en Stain. 

Abbey Lies
Abby Lies is een Rotterdamse pop/rock-band met muziek die kan worden omschreven als catchy, sfeervol en meeslepend. Inspiratie voor de nummers wordt gehaald uit de muziek van Florence and the Machine, White Lies en Foals. Sinds 2014 treedt de band regelmatig op. Zo behoort Abby Lies tot een van de favoriete bands van de Kroepoekfabriek, speelden ze in de finale van Band Boost 2015 en wonnen ze onlangs de Prijs van Papendrecht. Daarnaast tourden ze afgelopen zomer met groot succes langs Nederlandse surfcamps in Zuid-Frankrijk. Met optredens op onder andere Zomerterras Vlaardingen, in Plan C Rotterdam en Paradiso wordt het weer een mooie nieuwe zomer!

Silver Pockets Full
Silver Pockets Full toert sinds april 2016 met hun nieuwe album ‘Where We’re Coming From’ langs de podia, festivals, radioshows en huiskamers in Nederland. De band verraste iedereen met dit zelf – in eigen beheer – knap geproduceerde album, dat als ‘soulful, catchy en feel-good’ beschreven wordt door programmeurs en radiopresentatoren. In de pers worden vergelijkingen getrokken met Crosby, Stills, Nash & Young, The Jayhawks en Counting Crows. De shows van Silver Pockets Full barsten van de positiviteit en energie, waarbij de band live graag de tijd neemt om hun songs steeds verder te verkennen. Ook wordt alweer volop gewerkt aan nieuwe songs die natuurlijk eerst live getest worden. Silver Pockets Full is een doordenderende trein, die je zeker niet moet missen!

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event