loading

BLEACH – A TRIBUTE TO NIRVANA

ITALIAANS EERBETOON AAN NIRVANA

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 12.00
Deur
1.00
Datum
ZA 3 OKT 2020
Open
20:30
Start
21:00
Genre
Rock
Top 40
90's
Tribute
Tickets kopen

Op zaterdag 3 oktober zetten we de muziek van Nirvana in het zonnetje. En hoe! De Italiaanse tributeband Bleach benadert de grungemeesters tot in de puntjes.

Dit concert stond eerder gepland op zaterdag 14 maart, maar is verplaatst naar zaterdag 3 oktober. Kaartkopers zijn op 6 maart 2020 geïnformeerd per e-mail over de verplaatsing. Eerder gekochte kaarten blijven gewoon geldig. 

BLEACH

De mannen van Bleach komen uit Rome en trekken sinds 2012 de wereld als een gelauwerd Nirvana tribute. Het viertal tourde met oud-Nirvana drummer Chad Channing in 2018. Bleach benadert de grungemeesters tot in de perfectie: het geluid én de looks en uitstraling van de band kloppen. Het enige wat er anders aan is: ze zijn een viertal, geen drietal.

Beerbottle Chopsticks

De supportact van deze avond: Beerbottle Chopsticks. De naam van deze garagerock/skatepunk band zou zomaar een verwijzing kunnen zijn naar hun voorliefde voor goedkoop bier en de hobby van de drummer om stokken kapot te slaan tijdens shows. Beerbottle Chopsticks begon als een stel hyperenergieke gretige tieners die vuige gitaar riffs en vurige teksten op het publiek afvuurden. Na de deelname aan popronde 2019 richt de band zich nu op veel optredens in 2020 en hun nieuwe ep die eind maart gereleased wordt. Dit skatepunk-trio behoudt nog steeds z’n unieke vrolijke en catchy karakter en een opvallend nonchalante podium presence.

In één zin: Energiek skate-punk trio met catchy fuzz uitspattingen.

Line-up

Collapse
BLEACH
BLEACH

Een schoolvoorbeeld van een goede tributeband. Ook al zijn ze met een mannetje meer, ze klinken helemaal als good old Nirvana.

Collapse
BEERBOTTLE CHOPSTICKS
BEERBOTTLE CHOPSTICKS

Een lekker luid en krachtig trio dat garage en punk speelt met tonnen energie. Gek op DIY-feestjes en zweterige moshpits.

SCARLET STORIES + GOLDEN CAVES
Vorige event
KF ALLSTARS: 75 JAAR VRIJHEID
Volgende event